Impactul cadourilor si produselor promotionale la Gifts Show
Miercuri, 08 Septembrie 2010
 (AdPlayers, Iulian Toma)

Ce impact are cadoul trimis personal, unui anumit public?

Raspunsul vine de la Presedintele si CEO-ul European Promotional Product Association (EPPA), Hans Poulis, care vine pe 23 septembrie la Gifts Show sa prezinte tendintele europene la nivelul industriei de promotionale.

Cu acces gratuit in cadrul targului Gifts Show, specialistul in cadouri si produse promotionale sustine un seminar care se adreseaza tuturor celor care lucreaza in marketing, relatii publice, advertising sau alte expertize de marketing si comunicare.

Experienta acumulata ca manager al unei companii de obiecte promotionale, dublata de calitatea sa de Presedinte si CEO al EPPA – o asociatie ce reprezinta 11.000 de companii din 12 tari, cu o cifra de afaceri insumand circa 13 miliarde de euro face din sustinatorul seminarului unul dintre cei mai renumiti specialisti ai categoriei de servicii.

Printre marcile pentru care a lucrat Presedintele si CEO-ul European Promotional Product Association se numara Canon, Nike sau Philips, experienta profesionala pe care o va impartasi la Gifts Show, pe data de 23 Septembrie, incepand cu ora 11:00, la Pavilionul Central Romexpo, Conference Area (Digi Cafe). Inscrierile se fac pe site-ul evenimentului www.giftsshow.ro.


PUBLICITATE: