IAA School face noi inscrieri pentru modulul destinat juniorilor
IAA
Luni, 19 Ianuarie 2009
 (AdPlayers.ro, Irina Toma)

IAA a demareaza o noua editie a Scoalii IAA, Modulul 1. Inscrierile pentru a patra editie a modulului adresat juniorilor au demarat saptamana trecuta si se vor incheia pe 6 februarie.

Scoala IAA / Modulul 1 se adreseaza persoanelor cu experienta limitata in marketing sau publicitate (d.e.: Junior Account executives, Account executives, Junior Brand Managers, Assistant Brand Managers) dar si celor care aspira la o pozitie in aceasta industrie.

Cursurile vor incepe pe 20 februarie si se vor termina pe 11 iulie. Zilele de curs vor fi din doua in doua saptamani, vineri si sambata. Se vor studia urmatoarele discipline: Marketing, Comunicare, Cercetari, Administrarea Afacerilor Financiar & Juridic, Prezentare- Motivatie si Expunere, Next Level.

Printre profesorii care vor preda la acest modul se numara John Griffiths, Mark Jezewski , Dan Petre, Mihail Vartosu, Afrodita Blasius si asistentii acestora. Background-ul lor de practicieni transforma cursurile in ateliere practice, Scoala in sine bazandu-se pe 60% practica si restul teorie.

Locul unde teoria si-a propus sa comunice cu practica, Scoala IAA de Marketing si Comunicare este un program de pregatire profesionala intensiva, singurul organizat in Romania de catre o asociatie profesionala, si este destinat tuturor celor ce lucreaza in industria de marketing si comunicare si doresc sa-si continue pregatirea profesionala, indiferent de nivel. Mai multe detalii, pe pagina web a Scolii IAA .

PUBLICITATE: