Grey Worldwide face ClickNet Start
Luni, 15 August 2005

( AdPlayers.ro ) Romtelecom a lansat o noua campanie de promovare pentru serviciul de acces la Internet prin dial-up: ClickNet Start. Campania integrata se va desfasura pana la sfarsitul anului 2005 in jurul conceptului "Am vazut pe net" si a fost realizata de agentia de publicitate Grey Worldwide Romania.

Initiata in luna august, campania ClickNet Start este sustinuta în presa scrisa, radio si TV si se adreseaza potrivit promotorilor ei, internautilor, oamenilor dinamici, cu umor si, nu în ultimul rand, creativi.  

"Acum o suta de ani cu siguranta spuneai: “Am citit intr-o carte”, mai apoi ai fi spus: “Am auzit de la televizor” iar acum, din ce in ce mai multi, spun “Am vazut pe net” “ motiveaza alegerea conceptului Sorin Predescu - Creative Director Grey Worldwide Romania, cu ocazia lansarii campaniei. “Fii smart, fii cool, fii informat, fii cu un pas inaintea celorlati. Unii poate nici nu te mai inteleg. Dar cu siguranta ei nu au vazut nimic pe net. Un concept creativ care imbina virtualul cu realul, cu executii simple, umoristice care pozitioneaza brandul ClickNet ca fiind un spatiu deschis, prietenos, inovator." conchide executivul de creatie al agentiei de publicitate.

„Am vazut pe net” este o replica ce simbolizeaza un mod activ de viata si  reflecta spiritul unei comunitati din ce în ce mai numeroase. Ea este reprezentativa pentru oamenii care navigheaza pe Internet, se informeaza peste medie si doresc sa stie cat mai multe” spun reprezentantii Romtelecom.

Romtelecom a dat “start” campaniei prin Paul Renaud - Marketing General Manager, Cristina Costachescu - Manager Advertising & Promotion, Ruxandra Rau - Communication &Marketing Representative. Grey Worldwide Romania a facut “Click” pe noua campanie prin Sorin Predescu - Creative Director, Cristiana Spataru - Client Service Director, Traian Nuta - Brand Development Director, Razvan Medrea - Account Manager, Alina Nicolescu - Senior Art Director si Catalin Stirbu - Senior Copywriter. ( Iulian Toma )


PUBLICITATE: