Graffiti BBDO vâneza premii neconventionale cu Feige Business Advisors
Vineri, 20 Aprilie 2007

 

.

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Graffiti BBDO a lansat o campanie de imagine pentru compania de head Hunting Feige Business Advisors, care ar putea sa acceada la premii de publicitate neconventionala.

Campania cuprinde o componenta declinata pe segmentul de presa scrisa si una neconventionala. In afara de machetele de presa campania include componente de guerilla prin stickere cu mesajul campaniei si logo-ul Feige Business Advisors pe diverse indicatoare de strazi in oras.

Potrivit agentiei, campania de imagine se adreseaza unui public format din potentialii candidati cat si din potentialii clienti si si-a dorit crearea unui mesaj de prezenta pe piata la nivelul comunitatii HR din Romania.

Conceptul  creativ este explicat de Mihai Gongu, Senior Copywriter: “Insight-ul pe care se bazeaza intreaga campanie este acela ca oamenii ajung sa devina cineva in viata datorita jobului pe care il au. Am observat apoi ca foarte multe strazile din Bucuresti cat si din tara, poarta numele unor personalitati din diferite domenii. Executiile sunt foarte simple si directe: am folosit ceea ce ne-a oferit orasul.”

AdFile

Advertiser: Feige Business Advisors: 

Dragos Salageanu – Country Manager Romania.

Agentie: Graffiti BBDO,

Ema Prisca – Creative Director,

Mihai Gongu – Senior Copywriter,

Alina Zaharescu – Art Director,

Vitalie Brega - Photo Producer,

Claudiu Buduruta - Account Manager,

Agentie media: Media Direction,

Andreea Gujan – Media Planner,

AdPlayersFile

Feige Business Advisors este subsidiara companiei germane Feige Business Advisors GmbH in Romania, un furnizor de servicii de Executive Search si Executive Selection. Infiintata in 2005 la Timisoara, potrivit companiei, Feige Business Advisors Romania deserveste clienti din diferite sectoare de activitate (automotive, retail, banking, trading etc.).


PUBLICITATE: