Galeriile IAA House
Joi, 24 Iulie 2008

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

 

Spatiul International Advertising Association House  (IAA House) se deschide pentru profesionistii industriei de marketing si comunicare, acum, si din perspectiva unui spatiu de expunere artistica. 

„Dorim ca prin aceste proiecte culturale sa apropiem oamenii de organizatie, dar si pe oameni intre ei," spune Victor Dobre, Director General IAA Romania.

 

IAA House va gazdui expozitii de pictura, fotografie, grafica, design, sculptura, dar si seri literare, lansari de carte etc. Potrivit reprezentantilor IAA, expozant poate fi oricine. Spatiul este deschis atat celor care lucreaza in industrie, dar si celor din afara ei. Important este ca persoana sa aiba ceva de oferit comunitatii.

 

La un an de la deschiderea publica, IAA House a devenit practic un “spatiu comun al industriei de marketing si comunicare” prin gazduirea activitatilor zilnice a trei mari asociatii profesionale (IAA Romania, BRAT si UAPR), dar prin colaborarile si parteneriatele cu toate celelalte organizatii din industrie: APG, IAB, Art Directors Club.


PUBLICITATE: