Fundatia Vodafone dubleaza sprijinul de 1,3 mln. euro pentru renovarea Neonatologiei de la Spitalul Constanta cu o solutie de telemedicina
Luni, 24 Octombrie 2016

sursa. youtube.com/Fundatia Vodafone

adplayers. info

Fundatia Vodafone dubleaza sprijinul de 1,3 mln. Euro pentru renovarea Neonatologiei de la Spitalul Constanta cu o solutie de telemedicina. Suma de 1,3 milioane de euro necesara pentru renovarea sectiei care va fi atrasa printr-o campanie de strangere de fonduri organizata de Asociatiile Inima Copiilor si Daruieste Aripi va fi dublata de Fundatia Vodafone printr-o solutie de telemedicina similara celei implementate la Spitalul Marie Curie din Bucuresti

Anuntul a fost facut de Ravinder Takkar, Presedinte si CEO Vodafone Romania, in cadrul Galei Anuale a Fundatiei Vodafone Romania. In cadrul evenimentului, Takkar a adaugat ca Fundatia Vodafone Romania va oferi solutia de telemedicina pentru a permite medicilor sa monitorizeze copiii chiar si din afara spitalului si sa transmita informatii medicale vitale ori sa organizeze video-conferinte cu medici specialisti din alte spitale din Romania si din strainatate.

Prima astfel de solutie de telemedicina a fost implementata cu ajutorul Fundatiei Vodafone Romania la Spitalul Marie Curie din Bucuresti. Fundatia a finantat cu 1,4 milioane de euro construirea noii cladiri de patru etaje a spitalului Marie Curie in care sunt Ingrijiti copiii nou-nascuti, in cadrul unui proiect initiat de Asociatia Inima Copiilor.

Gala Anuala a Fundatiei Vodafone Romania acorda premii de recunoastere partenerilor si voluntarilor sai care au avut contributii semnificative in proiecte ce acopera cele patru arii strategice in care investeste fundatia, si anume educatie, sanatate, voluntariat si servicii sociale. Anul acesta, Premiul pentru Educatie a fost acordat Fundatiei pentru SMURD, pentru caravana „Fii pregatit!”, care instruieste populatia din toata tara pentru a face fata dezastrelor naturale si situatiilor de urgenta. Premiul pentru Sanatate a fost oferit Fundatiei de Ajutor Medical Profilaxis, pentru proiectul „Impreuna pentru sanatate”, care ofera persoanelor din zonele rurale servicii medicale de specialitate prin intermediul unei solutii de telemedicina.

Premiul pentru Voluntariat a fost inmanat Amaliei Nistor si lui Dan Negru, angajati ai Vodafone Romania, pentru implicarea deosebita in activitatile de voluntariat ale Fundatiei Vodafone Romania. Premiul pentru Servicii Sociale a fost acordat Asociatiei „Buna ziua, copii din Romania”, pentru proiectul „Impreuna cu ei, in comunitate”, care reprezinta un model sustenabil si replicabil de integrare sociala pentru tineri cu dizabilitati. Iar Premiul Special a fost inmanat Condelinei Kilikidis, membru al Consiliului Director al Fundatiei Vodafone Romania, pentru 18 ani de sprijin si dedicare fata de actiunile fundatiei.

In cei 18 ani de activitate, Fundatia Vodafone Romania a finantat 1.000 de programe in domeniile sanatatii, educatiei si serviciilor sociale, avand ca beneficiari copii, tineri, batrani, persoane defavorizate fizic, social sau economic. Pana in prezent, Fundatia Vodafone Romania a investit 23 milioane de euro in proiectele desfasurate de organizatiile non-profit partenere. 

Mai mult despre proiectul de sustinere a sectiei de Neonatologie a Spitalului Constanta

Mai mult in Responsabilitate Sociala, CSR


PUBLICITATE: