Five Elements Digital, singura companie romaneasca in finaala competitiei European Search Awards 2024
Miercuri, 10 Aprilie 2024

 

„Nominalizarea five elements digital pe lista scurta pentru European Search Awards 2024 reprezinta o validare a eforturilor noastre, dar si o confirmare ca ne aflam pe directia potrivita”, a spus Steffen Heringhaus, fondator Five Elements Digital.

AdPlayers. info

Compania romaneasca Five Elements Digital, una dintre cele mai importante agentii de marketing digital enterprise, a fost nominalizata pentru al cincilea an consecutiv finalista la European Search Awards 2024, la categoria Best Small SEO Agency.

Five Elements Digital este singura companie din Romania prezenta constant in topurile europene si mondiale ale competitiilor din industrie, la categoria Best Small SEO Agency. Pe langa cea de-a cincea nominalizare la European Search Awards 2024, compania este prezenta de trei ani consecutiv si pe lista finalistilor Global Search Awards, la aceeasi categorie, unde are sansa sa intre in competitie si anul acesta consolidandu-si astfel pozitia de lider in domeniul sau de activitate.

„Nominalizarea five elements digital pe lista scurta pentru European Search Awards 2024 reprezinta o validare a eforturilor noastre, dar si o confirmare ca ne aflam pe directia potrivita. Ne bucuram ca putem contribui la consolidarea industriei si punem Romania pe harta europeana a marketingului digital. Ramanem dedicati sa dezvoltam servicii inovatoare, care sa ofere rezultate concrete clientilor nostri”, a spus Steffen Heringhaus, fondator Five Elements Digital.

European Search Awards este un eveniment de marca in industria marketingului online, care recunoaste si premiaza excelenta in domeniul marketingului digitale, al optimizarii pentru motoarele de cautare in Europa si al performantei online. Nominalizarea pe lista scurta este o distinctie majora si o recunoastere a expertizei in domeniul SEO. Anual, competitia atrage cateva sute de participanti si include cele mai performante agentii.

Castigatorii vor fi anuntati pe  23 mai, la Praga.

Potrivit companiei, Five Elements Digital a crescut organic de la an la an, pe fondul cererii tot mai mari pentru servicii de marketing digital, in special SEO si PPC. Anul trecut, compania si-a majorat cifra de afaceri din servicii, cu aproximativ 50%.

Doar in primele luni ale anului, Five Elements Digital a cunoscut o crestere si portofoliului de clienti cu circa 30%. Cele  mai active companii raman cele din retail, publishing, B2B, medical si lifestyle.

Five Elements Digital

Fondata in 2009, five elements digital este una dintre principalele agentii de marketing digital enterprise, cu un portofoliu solid de clienti si campanii corporate, dar si IMM-uri, printre care brandui ca PROTV, Vodafone, Imobiliare.ro, Ariel, Lenor, Fairy, Bestjobs, Clinicile Dr. Leahu, acum parte din Regina Maria, si altii.

In total, compania are peste 40 clienti din domeniile FMCG, publishing, ecommerce, medical, lifestyle, real-estate, cu rata de fidelizare de peste 90%. five elements digital inregistreaza lunar, pentru clienti, peste 75 milioane vizite din SEO, crescand prezenta organica in Google a companiilor. In 2023, five elements digital a fost nominalizata a 4-lea ani la rand Best (Small) SEO Agency la European Search Awards 2023 si al 3-lea ani la rand Global Search Awards.

Mai mult in Digital, Festival, SEO

 


PUBLICITATE: