Festivalul Televiziunilor Locale si Producatorilor Independenti SIMFEST pe ultima suta de metri
Joi, 11 Iunie 2009
 (AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Festivalul Televiziunilor Locale si Producatorilor Independenti SIMFEST este cu pregatirile pe ultima suta de metri. Ajuns la „sapte ani de acasa”, dupa cum o spun chiar organizatorii lui, evenimentul se va petrece in perioada 25 – 30 august a.c., in aceeasi locatie ca si anul trecut: Cetatea Medievala din Tirgu Mures.

„Desi 2009 este un an mai greu decat ceilalti pentru organizarea evenimentului, Simfest reprezinta in acest an si o provocare”, a afirmat Ioan Ceausescu (foto), organizatorul festivalului, pentru AdPlayers. „Stim deja ca vom avea mult mai multe evenimente, si mai deosebite, fata de anii precedenti”, a mai spus oficialul festivalului, care detaliaza si cateva noutati.

 „In acest an festivalul are o sectiune speciala pentru creatiile studentesti, o scoala de vara (Scoala de Vara SIMFEST), si, pentru prima oara cand va fi prezentat public, un eveniment multimedia care va fi inscris in festival, si a carei prezentare va avea loc in seara zilei de 28 august”.

Festivalul are si un nou website, lansat deja la adresa www.simfest.ro. SIMFEST® este marca inregistrata a Vion Production, Deva. Conceptul Festivalului Televiziunilor Locale si Producatorilor Independenti constituie un drept de autor al jurnalistului Ioan Ceausescu.

Ioan Ceausescu (foto), Biografie

Corespondent la Directia Stiri TVR timp de 16 ani (1992 –2008), Ioan Ceausescu este autor a peste 3000 de reportaje realizate in 19 ani de jurnalism. Absolvent al Scolii Populare de Arta Timisoara, sectiunea Regie,  si a Scolii BBC pentru jurnalism de televiziune, omul de presa a participat la realizarea mai multor reportaje care au fost mai apoi preluate de canale de televiziune internationale printre care se numara CNN, Euronews, BBC, sau RAI UNO.

Co-realizator al documentarului  Navetistii Huilei, premiat in 1992 de APTR, Ioan Ceausescu a mai participat in prima campanie de presa pentru copiii infectati cu Hiv in Valea Jiului (1995), a fost corespondent in razboiul civil din Macedonia (2001), si unul dintre cei care a dus la descoperirea si dezvaluirea identitatii unei retele de trafic de carne vie (2007).


PUBLICITATE: