Festivalul Suflet de Romania, pe 27 si 28 aprilie, pe Domeniul Regal de la Savarsin
Marti, 16 Aprilie 2024

Evenimentul initiat de Profi aduce la un loc mici producatori locali, mestesugari iscusiti, un cinematograf in aer liber cu filme romanesti, dansuri populare si concerte sustinute, intre altii, de Narcisa Suciu, Vasile Seicaru, Ducu Bertzi si Florin Chilian.

AdPlayers. info

Ultimul weekend al lunii aprilie aduce pe Domeniul Regal de la Savarsin a doua editie a festivalului Suflet de Romania. Tot ce face bine si lucrurile care ne fac frumosi sunt concentrate in doua zile de experiente care incurajeaza artizanii Romaniei sa se conecteze la comunitate si ne ajuta sa descoperim micii producatori locali, traditiile si obiceiurile autentice ale satului romanesc.

Evenimentul initiat de Profi aduce la un loc mici producatori locali, mestesugari iscusiti, un cinematograf in aer liber cu filme romanesti, dansuri populare si concerte sustinute, intre altii, de Narcisa Suciu, Vasile Seicaru, Ducu Bertzi si Florin Chilian. Participantii la a doua editie a festivalului Suflet de Romania vor avea parte sambata, 27 aprilie, de o intalnire de suflet cu Parintele Constantin Necula. 

„Ne bucuram ca festivalul Suflet de Romania devine deja o traditie pornita de Profi pentru a ne conecta cu tot ceea ce ne face bine si frumosi, intr-un loc cu o incarcatura istorica aparte. Cautam sa transmitem mai departe generatiilor actuale si viitoare acele gusturi si obiceiuri care ne definesc ca romani si care ne fac bine. In ultimul weekend al lunii aprilie aducem intr-un singur loc organizatii si oameni care au grija de comunitate si invatam unii de la ceilalti cum sa punem suflet in Romania", spune Calin Costinas, Director General adjunct Profi.

Ca in vremea sezatorilor de altadata

Pe 27 si 28 aprilie, intre orele 12:00 – 19:00, festivalul Suflet de Romania le ofera participantilor ocazia sa calatoreasca intr-un sat atemporal, in vremea sezatorilor de altadata. In spatiul Domeniului Regal de la Savarsin, in apropiere de Aleea Stejarilor Batrani, micii producatori locali, sustinuti de Profi, ofera spre vanzare produsele lor preparate traditional, din ingrediente proaspete si sanatoase. Tot aici sunt deschise ateliere pentru toate varstele, exista experiente pentru conectarea la satul romanesc si valorile sale si sunt reunite mai multe organizatii care, asemeni Profi, pun suflet in comunitate.

Intrarea este libera si participarea la toate activitatile din festival este gratuita!

Evenimentul incurajeaza comunitatea sa se conecteze la valorile autentice, la gusturile bune si traditiile satului romanesc prin intermediul unor experiente traite intr-un cadru natural in care este recreata lumea rurala.  Initiativa Profi este parte a acordului tripartit "Crestem Comunitati", semnat de catre Asociatia Casa Majestatii Sale, Universitatea de Stiintele Vietii "Mihai I" din Timisoara si lantul de magazine Profi,  pentru sustinerea producatorilor locali si conservarea artizanatului autentic si traditional romanesc.

Deschidere oficiala cu Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Romaniei

La deschiderea oficiala a festivalului Suflet de Romania, pe 27 aprilie, de la ora 15:30, au confirmat prezenta Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Romaniei,  Principele Radu, mai multe oficialitati si autoritati centrale si locale.

Programul complet al festivalului poate fi consultat pe site-ul Suflet de Romania si in evenimentul creat pe Facebook.

Traditie pentru sustinerea producatorilor locali

Pentru Profi implicarea in comunitate este o traditie careia ii dedica timp si resurse, inclusiv Raftul cu Bunatati Locale, cel mai amplu program de sustinere a micilor producatori locali artizanali. Dincolo de prezenta la Raftul cu Bunatati Locale din magazinele selectate Profi, micii producatori locali isi spun povestile si isi prezinta oferta si pe cea mai ampla platforma nationala de promovare a lor, Via-Profi.ro, prin intermediul careia oricine poate porni intr-o calatorie plina de savoarea gusturilor din Romania.

Cu 28.000 de angajati in mai bine de 1.713 de magazine proprii si Partener prezente in aproape 850 de localitati urbane si rurale, Profi este cel mai mare angajator privat din Romania. PROFI SUPER, PROFI CITY, PROFI GO si PROFI LOCO, cele patru formate de magazin ale retelei, desfac o gama de 5.000 de produse apreciate de cei peste 1,2 milioane de clienti care isi fac zilnic cumparaturile in aceste magazine. Mai bine de 94% din aceste produse provin de la furnizori din Romania.

Mai mult in Campanii, Retail, 


PUBLICITATE: