Evenimentul anului in industria de obiecte promotionale, Corporate Gifts Show va avea loc intre 9 si 12 octombrie in pavilionul B1 de la Romexpo
Miercuri, 29 Mai 2019

 

Credit: Euroexpo fairs / www.giftsshow.ro

Organizata de Euroexpo Fairs in parteneriat cu Romexpo, editia din acest an a Corporate Gifts Show se va desfasura intre 9 si 12 octombrie in unul din cele mai noi Pavilioane Romexpo – Pavilionul B1.

AdPlayers. info

Organizat de Euroexpo Fairs in parteneriat cu Romexpo, evenimentul anului in industria de obiecte promotionale, editia din acest an a Corporate Gifts Show – singura expozitie dedicata industriei de profil, se va desfasura intre 9 si 12 octombrie in unul din cele mai noi Pavilioane Romexpo – Pavilionul B1.

Potrivit organizatorilor, lideri din industria de obiecte promotionale si-au anuntat deja prezenta la eveniment, urmand sa expuna produse si tehnologii inovatoare care vor constitui o veritabila sursa de inspiratie pentru cei peste 3.000 de vizitatori asteptati la eveniment. In plus, factorii de decizie din cele mai importante companii din Romania vor fi si ei prezenti la targ.

In 2019, subliniaza reprezentantii de comunicare de la Euroexpo, Corporate Gifts Show vine cu un concept nou si cu o tematica bogata si diversificata, fiind mai aproape de asteptarile publicului tinta. Vizitatorii vor putea vedea promotionale textile, promotionale din piele, plastic, metal, hartie, lemn, sticla, ceramica sau ceara, promotionale de lux sau din materiale recliclate si multe altele.

Expozitia Corporate Gifts Show se desfasoara in paralel cu doua evenimente de anvergura:  Print & Sign – cel mai mare targ de tipar si semnalistica din Europa de Sud-Est si Digital Signage Show – expozitie dedicata display-urilor digitale si tehnologiilor interactive, precum si cu o serie de conferinte de exceptie care vor avea speakeri romani si intenationali de top: Conferinta Marketing in Artificial Intelligence Era, Conferinta Printex si Conferinta Digital Signage.

Informatii suplimentare despre eveniment si inscrieri pot fi gasite pe site-ul oficial www.giftsshow.ro

Mai mult in Eveniment, Targuri si Expozitii


PUBLICITATE: