Eveniment Godmother cu 300 de persoane interesate de "Tendinte si inovatiii in agricultura"
Vineri, 04 Iulie 2014
 adplayers. info

Godmother a organizat conferinta “Tendinte si inovatii in agricultura” pentru Agricover Group. Agentia a asigurat integral productia evenimentului prin furnizarea si implementarea elementelor high tech, prin conceperea si productia de grafica si branding, si prin implementarea detaliilor logistice.

Desfasurat la Hotel Pullman, in Bucuresti, la eveniment au participat 300 persoane, reprezentand mari fermieri, membri ai Clubului Fermierilor si specialisti din agricultura. Cei 14 speakeri internationali invitati au abordat teme actuale legate de viitorul agribusiness-ului si au exemplificat noile tendinte in domeniu.

Echipa Godmother a pregatit pentru speakerii invitati si pentru fermierii participanti un program dedicat, derulat pe parcursul a trei zile. Agentia s-a ocupat de gazduirea, de participarea lor la activari speciale precum prezentari interactive, test drives si momente artistice.

Agentia a livrat deasemenea conceptul creativ de branding si grafica, inclusiv logo-ul pentru Clubul Fermierilor, dar si brandingul salilor de conferinta in care a fost gazduit evenimentul. Logo-ul creat de agentie pentru Clubul Fermierilor mizeaza pe imaginea stilizata a unor spice de grau, un simbol recognoscibil si impactant, ce rezoneaza in totalitate cu oamenii aflati in target. Cromatica pentru care s-a optat este eleganta, culorile folosite fiind negru si auriu. Auriul simbolizeaza bogatia recoltelor, iar negrul confera o nota de distinctie, dubland ideea de succes in agribusiness inaintata de catre Clubul Fermierilor. 

Clubul Fermierilor, Agricover

Infiintat in anul 2010, Clubul Fermierilor este o organizatie informala, aflata sub patronajul Agricover, avand ca obiectiv principal cresterea performantelor economice si productivitatea agribusiness-ului din Romania. Agricover este prima platforma de solutii integrate pentru agricultura, lider in agribusiness si o veriga esentiala in lantul valoric fermier – procesator – consumator. Cu un model de business puternic integrat, Agricover sustine eficienta intregului lant valoric, oferind o gama completa de servicii si solutii tehnologice, create pentru a raspunde nevoilor reale ale clientilor sai si pentru a creste performanta lor.

Portofoliul Godmother 

Godmother este o agentie independenta full service prezenta pe piata din Romania de 15 ani. Printre principalii clienti se numara Google, HTC, Oriflame, Libra Bank, Agricover, Promenada, Lukoil, Profi, Petrom, Dopple Hertz, Forever Living products, A&D Pharma. 


PUBLICITATE: