Edipresse vrea Psychologies
Vineri, 22 Decembrie 2006

(AdPlayers.ro, Irina Toma )

Edipresse vrea PsychologiesEdipresse AS România intentioneaza sa lanseze anul viitor, sub licenta Finev (Franta) revista lunara de lifestyle „Psychologies”, prima publicatie la nivel mondial dedicata femeilor care vor sa se înteleaga mai bine pe sine si pe ceilalti si sa aiba o viata mai frumoasa, spun reprezentantii Edipresse.

„Psychologies” a fost relansata în 1998 în Franta si, potrivit Edipresse, s-a bucurat de un enorm succes în ultimi 10 ani, cu un tiraj de peste 350 000 de exemplare si locul 2 în topul publicatiilor lunare din punct de vedere al veniturilor din publicitate. În ultimii 2 ani Psychologies s-a lansat în Spania , Italia, Marea Britanie, Rusia, China si urmeaza sa fie lansata în Africa de Sud.

Adresata în principal femeilor, „Psychologies” aduce idei noi si inspiratie pentru a le ajuta sa-si dezvolte potentialul, sa-si amelioreze relatiile pentru a deveni un parinte, un partener, o prietena si o sotie mai buna.

Cu sprijinul unor experti recunoscuti, lideri în domeniul psihologiei comportamentului, personalitatii si relatiilor interumane, editorii sustin ca revista este un ghid care ajuta cititorii sa-si  gaseasca o viata tot mai împlinita si mai plina de sens.

Cititorii „Psychologies” din afara granitelor României, afirma reprezentantii Edipresse România,  sunt în majoritate femei cu vârste cuprinsa între 30 si 40 de ani cu studii superioare, cu resedinta urbana, cu venituri medii si mari.

Autorii sustin ca cititoarea revistei este deschisa, activa, interesata în dezvoltarea personala si pune accent pe relationare si comunicarea emotiilor. În primul rând, are o atitudine pozitiva asupra vietii si e dornica sa gaseasca moduri noi de a-si  îmbunatati viata.

Media AdPlayersFile

Edipresse AS România

Grupul Edipresse AS România este un parteneriat între Grupul Edipresse si Axel Springer AG, cu 60% respectiv 40% din actiuni. Compania editeaza în prezent 17 titluri: Elle, Elle Decoration, Elle Man, Avantaje, Viva!, Viva biografii, Popcorn, Look!, Sana, Joy, Computer Bild, Familia mea, Lucru de mîna, Vacanta ta perfecta, Povestea mea, Povestea Mea - Noroc la joc si Întâmplari Adevarate.

În continua dezvoltare, potrivit oficialilor sai, Grupul Edipresse este o companie de media si comunicare, cu sediul central la Lausanne, Elvetia. Grupul publica peste 160 de reviste si ziare în 18 tari, incluzând: Elvetia, Spania, Portugalia, Polonia, Ucraina, Rusia, România, Franta, China si alte tari din Asia.

Axel Springer AG este cel mai mare editor de ziare din Germania. Având peste 150 de titluri publicate în 32 de tari, Axel Springer este cea mai creativa si profitabila editura germana si de asemenea o companie media lider pe plan international.


PUBLICITATE: