Display-urile 3D le-au ingropat pe cele clasice la CeBIT 2010
Joi, 11 Martie 2010

 (AdPlayers.ro, Iulian Toma)

„Am constatat pe pielea mea atractia 3D, versus reclama digitala sau semnalistica digitala. Prima face audienta de 3 ori mai mare”, sau cel putin asta s-a intamplat la CeBIT 2010, dupa cum a afirmat pentru AdPlayers Marius Buiculescu, Managing Director la compania de servicii personalizate pentru imagine si identitate ATIP Design. Buiculescu a fost prezent la targul de tehnologie care a avut loc de curand in perioada 2-6 martie, la Hanovra, in Germania. 

„Am comparat astfel diferenta de audienta intre display-urile clasice si cele 3D, cu o oarecare detasare fata de aglomeratia si buluceala vizitatorilor”, completeaza managerul. „Parca nimeni nu le mai vedea pe cele cunoscute. Mai mici sau mai mari, plasmele si panourile cu led-uri clasice (2D) paleau pe langa cele 3D. Cu sau fara ochelari speciali, ofertantii s-au intrecut sa faca totul accesibil”.

In opinia managerului ATIP Design, filozofia noilor tendinte s-a schimbat. „Suntem contemporani cu o noua revolutie tehnologica. Smecheria nu este sa fii cel mai tare in termeni tehnici, ci cat mai accesibil. Un participant la expozitie mi-a spus ca face bani filmand evenimente lumesti 3D”.

„Am vazut rame foto digitale 3D cat palma pentru prezentari la produsele de raft. Am vazut si monitoare 3D care transmite-au meciuri de baschet 3D. E altceva, si probabill de aceea raportul de audienta si de gura-casca intre 3D si 2D era de 3:1”, este de parere Buiculescu.

Organizat de Deutsche Messe si apreciat de Angela Merkel drept unul dintre cele mai reusite targuri de profil, la CeBIT 2010 au expus produse si servicii un numar de 4.157 de companii din 68 de tari ale lumii. Urmatoarea editie a evenimentului va avea loc in perioada 1-5 martie 2011.

PUBLICITATE: