Dio Boaca (Phoenix Media), Alex Baker (Retail Tech X) si Eduard Dumitrascu (ARSCM) vorbesc la Conferinta Digital Signage despre valoarea brandului prin afisajul digital
Joi, 19 Septembrie 2019

 

Dio Boaca (Phoenix Media, centru), Alex Baker (Retail Tech X, stanga) si Eduard Dumitrascu (ARSCM, dreapta) vorbesc la Conferinta Digital Signage despre valoare brandului prin afisajul digital

Credit: Euroexpo

Liderii industriei digital signage se intalnesc pe 11 octombrie 2019 la Bucuresti, la Conferinta Digital Signage (pavilionul B1 de la Romexpo) pentru a oferi participantilor cele mai noi solutii de semnalizare digitala.

AdPlayers. info

Liderii industriei digital signage se intalnesc pe 11 octombrie 2019 la Bucuresti, la Conferinta Digital Signage (pavilionul B1 de la Romexpo) pentru a oferi participantilor cele mai noi solutii de semnalizare digitala. Dio Boaca (Phoenix Media), Alex Baker (Retail Tech X) si Eduard Dumitrascu (ARSCM) vin sa vorbeasca particiopantilor despre cum poti pune in valoare brandul tau cu ajutorul afisajului digital si cum poti creea customer engagement.

Line-up-ul editiei din acest an este condus de Alex Baker, fondatorul Retail Tech X, companie specializata in tehnologia de retail. Baker este antreprenor, dar in acelasi timp si un lider si speaker international al carui scop este acela de a oferi oamenilor experiente inedite de retail si de a contribui la o lume mai buna. Tema abordata de Alex Baker la Conferinta Digital Signage este “semnalizarea digitala in era inteligentei artificiale (AI) – cele mai bune practici si cele mai mari esecuri din tarile nordice si din intreaga lume”.



Credit: Digital Signage Show 

Dio Boaca, directorul general Phoenix Media, va aborda alte doua teme ale dezbaterii: “Targetarea de maine in DOOH si nu numai” si “Ce se intampla cand incurcam digitalul traditional cu Digital Out-Of-Home”.

Phoenix Media, lider national in publicitatea digitala out-of-home (DOOH), este compania care a introdus in Romania primul sistem de promovare outdoor pe intervale orare, precum si transmiterea in timp real a mesajelor de pe telefonul mobil pe ecranele digitale. In primavara acestui an, compania a bifat o noua premiera: lansarea pentru prima data pe piata locala a sistemului outdoor de informare inteligenta a intersectiilor „Ocoliti Intersectia”.

Eduard Dumitrascu, presedintele ARSCM, va fi speaker pe tema “Smart cities engaging smart communities with digital signage solutions”. Cu o bogata experienta in management, Eduard Dumitrascu a fost, de-a lungul anilor, consilier judetean, consilier la Parlamentul Romaniei, secretar de stat in cadrul Ministerului Fondurilor Europene, dar si fondator al mai multor companii, printre care FabricaOnline.ro si Bucharest Business Breakfast. Ca presedinte al ARSCM, Eduard Dumitrascu este unul dintre cei mai activi sustinatori ai inovatiei. Militeaza pentru crearea unei legaturi puternice si benefice intre mediul privat si cel public, facand parte din proiecte ample cu impact national si rezonanta internationala.

Mai multe detalii despre participare, pe pagina online a evenimentului https://events.printsign.ro/


PUBLICITATE: