Desant cu masini de tipar din Germania pe frontul Print & Sign 2015
Vineri, 03 Iulie 2015
 adplayers. Iulian Toma

Cele mai recente echipamente din industria de print si semnalistica prezente la targurile de profil din intreaga lume se anunta deja la Print & Sign 2015, ce va avea loc in perioada 8 si 11 septembrie a.c. la Romexpo. Participanti la renumitul Fespa 2015, desfasurat la Koln, in Germania, expozanti la targul de print si semnalistica din Romania au anuntat deja cateva premiere cu care vor veni la expozitia de la Bucuresti.

Prezent la targul international din Germania, Bogdan Vasilescu, Manager General GrupTransilvae, a vorbit inca de la Fespa despre intentia de a aduce la targul de la Bucuresti  echipamente cum sunt Esko Kongsberg C64, plotter, masa de taiere, biguire si frezare; Fotoba XL 320, echipament de taiere XY din rola; HP Latex L3000, imprimanta 3,2 m, latime 180 mp/ora in productie.

Reprezentantul Mimaki in Romania, Lazar Panov, Director General Geko, a anuntat la randul sau la expozitia de la Koln ca distribuitorul va veni la Print & Sign 2015 cu seria de echipamentele Mimaki TS 300 dar si alte marci pe care le reprezinta pe piata romaneasca.

Aflat si el la standul Durst de la Fespa 2015, Liviu Ionescu, Director General Total Media, a anuntat inca din Germania ca la editia din acest an a targului Print & Sign va participa cu brandurile Durst, Mimaki, Mutoh si Monti Antonio.

 Mai mult in Targuri si Expozitii


PUBLICITATE: