De Ziua Copilului, Itsy Bitsy FM a adus mii de copii in parcul Alexandru Ioan Cuza
Luni, 02 Iunie 2008



(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

Itsy Bitsy FM a sarbatorit 1 iunie in parcul Alexandru Ioan Cuza, din sectorul 3 al Capitalei, locatie care a gazduit seria de evenimente organizata de postul de radio cu ocazia Zilei Copilului.

 

Petrecerea postului de radio pentru parinti si copii a inceput la 10 dimineata si a continuat pana in seara, astfel ca la finalul zilei mii de copii au ajuns in parcul Al. Ioan Cuza unde si-au sarbatorit, dupa cum sustin organizatorii, „o zi ca-n poveste”!

 

Potrivit reprezentantilor Itsy Bitsy FM, micul amfiteatru de la intrarea in parc a fost arhiplin, iar copiii impreuna cu parintii si bunicii au avut parte de un spectacol pe cinste, cu jocuri, jonglerii, karaoke, zane, printi, printese, spiridusi, clovni, magicieni si personaje de poveste.

 

Alaturi de copii au fost si prietenii de la Itsy Bitsy, iar personajele s-au jucat cot la cot cu ei, spre deliciul acestora. Distractia a continuat pe aleile parcului unde cei mici au putut participa la mai  multe concursuri cu mii de premii de la Colgate, Cavit Junior si Fulga. Sectiunile de concurs au fost de la desene pe asfalt, face painting, jocuri sportive, colorat, pana la concursuri de ras.

 

 


PUBLICITATE: