DDB Romania sarbatoreste prezenta pe podium in Top 3 ADC 2020
Vineri, 19 Februarie 2021

 

Credit: DDB Romania

In urma punctajului cumulat pentru toate lucrarile inscrise de-a lungul anului, DDB Romania obtine locul 2 in topul Agentiilor.

AdPlayers. info

DDB Romania sarbatoreste prezenta pe podium in Top 3 ADC 2020.

Art Directors Club Romania a prezentat castigatorii premiilor Top 3 ADC, editia a cincea, care premiaza creativii si cele mai bune lucrari ale anului 2020. In urma punctajului cumulat pentru toate lucrarile inscrise de-a lungul anului, DDB Romania obtine locul 2 in topul Agentiilor. 

DDB Romania s-a aflat in 2020 in topurile lunare lunare ADC cu lucrari pentru clientii McDonald’s, Pepsi si ProSport, unde a castigat:

•            Locul 1 la sectiunea Outdoor, cu proiectul “McCafé Festive Cups”, in luna ianuarie 2020;

•            Locul 1 la sectiunea Outdoor, cu proiectul  Prosport ”Noi tinem scorul” in luna februarie 2020;

•            Lucrarea lunii si locul 1 in sectiunea Digital pentru proiectul” Pepsi Retro Studio” in luna august 2020;

•            Locul 1 in sectiunea Print pentru proiectul McDonald’s ”Pai la cerere” in octombrie 2020;

,,Cu totii cunoastem foarte bine provocarile anului 2020 pentru industria noastra. Ne bucura si onoreaza cu atat mai mult rezultatele obtinute anul trecut, cu cat a fost un an dificil, cu schimbari majore si bruste, focus pe vanzari si cifre si presiune pe bugete. Dar iata ca avem norocul sa fim partenerii unor clienti curajosi care au inteles ca si creativitatea vinde si care ne-au oferit ocazia sa facem impreuna proiecte frumoase, recunoscute de industrie si cu impact pozitiv in business-ul lor.” a spus Roxana Memetea, Managing Partner DDB Romania.

,,Locul doi in Top 3 ADC 2020 este confirmarea unui an intens de munca in care am incercat, alaturi de clientii nostri, sa « stoarcem » tot ce a fost mai creativ din fiecare brief. Este, de asemenea, un standard pe care trebuie sa ni-l setam pentru 2021 si la care ne vom raporta cu siguranta, incercand sa raspundem fiecarui task in cel mai creativ mod posibil.” a adaugat Stefan Vasilachi, Creative Director DDB Romania.

,,Alaturi de Effie, topul realizat de ADC este un reper al industriei romanesti de advertising si ne bucura ca avem recunoasterea colegilor nostri, pe langa rezultatele confirmate de clienti si ca ne aflam pe podiumul agentiilor in principala competitie de creativitate din Romania.” A mai spus seful de creatie DDB Romania.

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. Holdingul The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, digital, media, branding, relatii publice, productie, marketing experiential si evenimente speciale.

Mai mult in Festival, Business, Management


PUBLICITATE: