Copywriteri noi la Graffiti BBDO
Luni, 16 Mai 2005

( AdPlayers.ro )  Graffiti BBDO intinereste echipa de la intrarea in Palatul Cotroceni. Agentia de publicitate care incurca circulatia Presedintelui (si invers) situata in fata Palatului, pe strada Dr. Turnescu a adus in echipa doi noi Copywriteri. Mihai Gongu (24 de ani) si Adina Basag sunt cele doua nume pe care le vedeti deja in cateva comunicari ale agentiei.

Copywriteri noi la Graffiti BBDO

Mihai Gongu, Copywriter, Graffiti BBDO

Primul dintre ei, Mihai Gongu spune ca lucreaza de trei ani. "21 i-am stat. 2,6 am fost la Leo Burnett. Restul la Graffiti BBDO. " spune nu lipsit de modestie Gongu. "Am terminat Cibernetica. Si invers. Lucrez la creatie. Nu prea stiu photoshop. Deci sunt copy." se mandreste creativul. Chiar daca nu continua nota modestiei si spre final noul copy de la Graffiti mai spune ca " Am 7 trofee la Ad'Or. Unul la Golden Drum" mai adauga el. Dar suntem siguri ca, cel putin in parte spusele ii sunt adevarate pentru ca tot el declara ca la Leo Burnett a lucrat pe Marlboro, Heidi, Antipa, Altex si Western Union. La Graffiti BBDO spune ca se ocupa de Pepsi, Whiskas si Dosarele Istoriei. "Hobby: concursurile de orice fel, cu juriu si premii sa fie" adauga copywriter-ul de care unii mai batrani isi aduc aminte de un concurs de acum trei ani cand Mihai Gongu a fost prins "baut" cu Vinul lui Dinescu de cativa creativi mai batrani cum sunt Bogdan Manea, Lucian Georgescu, Bogdan Alexandrescu sau Catalin Popa.

Copywriteri noi la Graffiti BBDO

Adian Basag, Copywriter, Graffiti BBDO

Al doilea creativ, in fapt o "copywriterita",  Adina Basag, spune ca s-a nascut acum 23 ani (-sori) si a devenit copywriter acum vreo 3. Inainte de Graffiti BBDO se mai lauda cu liceul, o facultate de comunicare si cateva campanii la Ogilvy si la Scala Thompson. Daca n-ar fi fost copywriter, Adina Basag crede ca ar fi fost caligraf in spitale si cabinete medicale. In afara de publicitate am gasit si alte pasiuni interesante dar suntem siguri ca nu va intereseaza sa cititi pe AdPlayers.ro .


PUBLICITATE: