Conferinta Mastering the Music Business asteapta trupe cu muzica originala Live Showcase
Miercuri, 31 Ianuarie 2018

Prima conferinta dedicata industriei muzicale din Romania, MMB Live Showcase a ajuns la cea de-a treia editie si se va desfasura in perioada 20 – 21 martie 2018

adplayers.info

Mastering the Music Business (MMB)asteapta trupe cu muzica originala Live Showcase.  Mastering the Music Business, prima conferinta dedicata industriei muzicale din Romania, a ajuns la cea de-a treia editie si se va desfasura in perioada 20 – 21 martie 2018, la Bucuresti, anunta reprezentantii de relatii publice.

Potrivit informarii, evenimentul le aduce participantilor numeroase oportunitati de relationare cu persoane-cheie care activeaza in industria muzicala si in industriile adiacente. MMB Live Showcase se adreseaza doar artistilor si trupelor care interpreteaza muzica originala.

Prin intermediul unei serii de workshop-uri si dezbateri la care vor participa peste 50 de speakeri din Romania si din lume, Mastering the Music Business aduce informatii relevante atat pentru artistii care participa la conferinta, cat si pentru echipele lor.

Printre subiectele editiei de anul acesta se numara modalitatile prin care muzica poate aduce profit, strategiile de marketing online, plasarea melodiilor in mediile specifice. Nu vor fi ocolite nici povestile de succes legate de muzica indie, festivaluri, continutul muzical de la radio, jurnalismul muzical, exemplele de bune practici si multe altele.

Editia din acest an, isi indrepta atentia asupra pietei internationale de muzica dintr-o noua perspectiva, iar show-urile live, MMB Live Showcase, nu puteau lipsi. Sesiunea de spectacole live este o oportunitate pentru artistii debutanti care isi pot contura prezenta pe scena muzicala romaneasca si pot performa in fata unui public format din profesionisti ai domeniului de pe plan local si european, ceea ce le poate aduce viitoare colaborari.

Potrivit reprezentantilor MMB, in prezent exista un total de 10 sloturi libere. Trupele selectate se vor bucura de oportunitatea de a-si prezenta showcase-urile in unul dintre cele mai cunoscute spatii dedicate muzicii live din Bucuresti, dar vor primi si bilete de acces la conferinta, valabile toate cele trei zile, la toate dezbaterile, prezentarile si workshop-urile planificate pentru aceasta editie. Pe langa acest aspect, cazarea pe durata evenimentului, mai exact pentru doua nopti, poate fi asigurata contra cost, la cerere.

Pentru cei interesati, inscrierile se fac pana la data de 18 februarie 2018, completand rubricile de mai jos si trimitand formularul la adresa ask@masteringthemusicbusiness.ro. Nu sunt acceptati artisti sau trupe de cover-uri. Lista celor selectati va fi anuntata pana la data de 22 februarie.

Mai mult in Eveniment, Entertainment, 


PUBLICITATE: