Claudiu Dobrita (Draftfcb), in juriul multi-channel Golden Drum
Marti, 26 Iulie 2011

(AdPlayers, INFO )

Pe langa Razvan Capanescu (Publicis Romania ) – selectat in juriul Single Channel la Golden Drum, un alt roman - Claudiu Dobrita, Director de Creatie la Draftfcb Bucuresti, va face parte si anul acesta din juriul Golden Drum. Festivalul de publicitate ce va avea loc la Portoroz, in Slovenia, intre 5 si 8 octombrie 2011, este structurat in doua mari sectiuni, numite Multi-Channel si Single-Channel.

Fost membru si in juriul editiei Golden Drum 2009 la sectiunile TV, Press, Outdoor si Radio, Claudiu Dobrita spune despre festival ca a fost dintotdeauna un El Dorado pentru creativii Noii Europe.

„Imi amintesc ca in 2002-2003 aici era reperul pentru noi, nimeni nu se uita mai departe, era un fel de “first we take the region, then we take the world”. Aici se concentrau orgoliile, orgolii care se udau sau se ostoiau, dupa caz, in serile de petreceri multinationale de dupa gale.”

Claudiu Dobrita a devenit Director de Creatie al echipei Draftfcb Bucuresti din martie 2011. A intrat in publicitate in 2002, ca junior copywriter al Leo Burnett. Din 2007 pana in 2011 a fost Creative Director la Grey Bucharest, cu atributii locale si regionale pe o serie de conturi internationale.

 Mai mult in Festival


PUBLICITATE: