Cine vine pe 8 septembrie la Marketing in Direct?
Joi, 02 Septembrie 2010


 (AdPlayers, Iulian Toma)

Chiar daca a devenit o conferinta produs de companie, si nu neaparat a asociatiei marketingului direct asa cum a fost seria RODIRECT organizata de ARMAD, evenimentul Marketing in Direct 2010 dezvoltat de compania More Than Pub promite cateva nume si probleme relevante ale industriei de profil care sunt puse pe agenda editiei ce va avea loc miercuri, 8 septembrie, la Clubul Diplomatic din Bucuresti.

Desi unii ar putea crede ca se plictisesc sa il  asculte din nou pe John Griffiths la conferintele de marketing si comunicare, merita spus ca niciodata nu este destul sa asculti un specialist care a trait o viata in lumea civilizata a maketingului si comunicarii. Invitat la editia precedenta a evenimentului Marketing in Direct 2009, Griffits promite si in acest an noutati legate de creativitate in aceasta disciplina.

Pe langa John Griffiths, cei care vor ajunge la editia din acest an vor mai putea urmari Strategie cu Patrick Collister, E-mail Marketing cu Dela Quist si Telemarketing cu Tania Bianchi. Urmeaza un panel dedicat cercetarii si evaluarii in campanile de marketing Direct: Colin Egan - Aspecte-cheie ale procesului de Cercetare & Evaluare, Florina Panzaru -Evaluarea campaniilor de Marketing Direct si Dochita Zenoveiov – Puncte de contact cu brandul ale audientei de marketing direct.

La  primul dintre cele trei workshop-uri simultane, vorbesc despre Online & Mobile Marketing si ii puteti vedea la treaba pe Maia Novolan cu „Asa da. asa nu in Mobile Marketing", Doru Panaitescu despre Online Marketing cu "Impactul generatiilor de internauti asupra strategiilor de marketing digital/direct", si Andrei Georgescu cu Studiul Inside 2010 despre „Trenduri in email marketing. Evolutia principalilor indicatori”.

Specializat pe Telemarketing/Telesales, al doilea workshop la Marketing in Direct 2010 ii are ca invitati pe Cristian Nicoara si Gabriel Muresanu despre Telesales, iar Silvia Iordache si Oana Radu vor aduce in prim plan Telemarketingul.

Serban Goran cu un studiu de caz, Marius Pop - Copywriting, Cosmin Lacatusu - Campanii de succes si Alex Mira sunt invitatii celui de-al treilea workshop dedicat creativitatii in marketing direct care va incheia editia din acest an a evenimentului.

 Mai multe despre ceea ce se va discuta la Marketing in Direct 2010., in pagina de program a evenimentului.


PUBLICITATE: