Cine face Effie Awards Romania 2008?
Luni, 12 Noiembrie 2007

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

International Advertising Association (IAA) si Uniunea Agentiilor de Publicitate din Romania (UAPR) anunta deschiderea oficiala a Festivalului EFFIE Awards Romania 2008 – unul din festivalurile care masoara eficienta in publicitatea romaneasca.

Comitetul de Organizare Effie Awards Romania 2008 este format din Eusediu Margasoiu – Pepsi Americas – Presedintele Comitetului de Organizare, Valentina Tagirtoi – Unilever SCE, Diana Flutur – Odyssey Communication, Afrodita Blasius – Bridge Communication, Cezar Dumitru – Ursus Breweries, Paul Markovitz – Vodafone, Cristi Grigorescu – Next, Sorin Psatta - Graffiti BBDO si Victor Dobre  - IAA Romania.

Campaniile ce vor concura pentru un trofeu EFFIE 2008 trebuie sa fi rulat in anul 2007, pe cel putin un suport media, sa aiba obiective clare si sa prezinte dovada indeplinirii sau depasirii acestora. Jurizarea campaniilor inscrise in concurs se va face in doua runde, iar castigatorii vor fi anuntati in cadrul Galei de premiere EFFIE, care va avea loc in data de 15 mai 2008.

„Am ales data de 15 mai bazandu-ne de experienta editiilor anterioare. Suntem convinsi ca acest ragaz  de doua luni va permite tot mai multor companii sa primeasca datele de research astfel incat sa isi poata fundamenta cat mai temeinic cazurile inscrise, conform procedurilor internationale EFFIE” – a declarat Victor Dobre, membru al Comitetului de Organizare EFFIE 2008.


PUBLICITATE: