„Cea mai buna campanie” de PR pe Europa de Sud-Est, din Romania
Marti, 18 Decembrie 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Agentia de comunicare Mmd Corporate, Public Affairs & Public Relations Consultants a castigat premiul Best Campaign in South-East Europe in cadrul primei editii a European Excellence Awards. Premiul a fost acordat pentru campania de PR a ING Fond de Pensii.

„Suntem foarte onorati sa primim acest trofeu”, a spus Ian Herbison, Director Regional Mmd pentru Europa Centrala. „ Este extraordinar pentru noi si ING sa fim recunoscuti la nivel european”

Elaborata si implementata de echipa Mmd Romania, campania a fost lansata pe 1 martie si va continua pana in ianuarie 2008.

Potrivit agentiei, ING Fond de pensii a devenit lider detasat atat din punctul de vedere al acoperirii in presa cat si in ceea ce priveste numarul de contracte semnate – mai mult de 1200 de articole despre pensiile private oferite de ING au fost deja publicate si aproximativ 15.000 de noi clienti opteaza zilnic pentru o pensie privata ING. Numarul de contracte a depasit 972.000 din totalul de piata estimat la trei milioane de contribuabili.

/PROFILE

/ Mmd

Mmd Corporate, Public Affairs & Public Relations Consultants este o agentie internationala de consultanta in comunicare, cu birouri in 18 tari. Potrivit companiei, Mmd Romania a fost prima agentie internationala care a intrat pe piata din Romania in 1999 si are acum o echipa formata din 20 de consultanti in comunicare.

Printre clientii actuali ai Mmd se numara Visa Europe, ING Life Insurance Romania, Porsche Bank, Intel, Lenovo, La Caixa, GED, Philips, CENTURY 21 Romania, Tenaris, General Electric, GE Energy, easyJet, Discovery Channel, Turner Broadcasting, BBC Prime, Mars, Starbucks si Heineken Romania.

PUBLICITATE: