Carrefour a reincarcat bateriile Bucharest Running Club, in primul weekend din aprilie
Joi, 05 Aprilie 2018
 

Credit: Carrefour / PR - facebook

In primul weekend din aprilie, Carrefour a sustinut competitia Bucharest 10K & Family Run, la punctele de refreshment si Cursa Familiilor, cu produse sanatoase pentru cei peste 5.000 de iubitori ai miscarii in aer liber, profesionisti si amatori, copii si adulti

adplayers.info

Carrefour isi anunta parteneriatul cu Bucharest Running Club, o competitie de amploare, care promoveaza miscarea si stilul de viata sanatos, organizata in trei faze: Bucharest 10K & Family Run, Bucharest Half Marathon si Marathon, anunta reprezentantii de relatii publice ai companiei. 

Potrivit informarii, in primul weekend din aprilie, Carrefour a sustinut competitia Bucharest 10K & Family Run, la punctele de refreshment si Cursa Familiilor, cu produse sanatoase pentru cei peste 5.000 de iubitori ai miscarii in aer liber, profesionisti si amatori, copii si adulti.

Participantii si-au putut reincarca gratuit bateriile la punctele de refreshment aflate pe traseul competitiilor 10K & Family Run, iar la healthy corner au gasit o varietate mare de produse bio, de la fructe uscate si proaspete, si pana la ingrediente cu care si-au preparat sucuri naturale, salate si sandvisuri gustoase si sanatoase.

“Ma bucur sa vad ca exista un interes tot mai mare pentru astfel de competitii, inclusiv in randul colegilor mei. La eveniment au participat 60 de colegi si clienti Carrefour, care au beneficiat de invitatii din partea noastra. Sustinem alegerile sanatoase prin parteneriate strategice, dar mai ales prin promovarea produselor de calitate catre consumatorii nostri. Aceste actiuni sunt parte integranta a planului de transformare a grupului Carrefour, avand ca obiectiv sa devenim liderul schimbarii in alimentatie”, spune Catalin Samara, Director Marketing, Digitalizare si IT Carrefour Romania.

Bucharest 10K & Family Run este primul eveniment din seria organizata de Bucharest Running Club si sponsorizat de Carrefour Romania. Urmatoarele competitii sunt Bucharest Half-Marathon, care va avea loc in perioada 12-13 mai, si Bucharest Marathon, pe 13-14 octombrie.

Carrefour Romania isi consolideaza, astfel, directia de promovare a zonei gourmet food si le propune consumatorilor experiente variate, noi modalitati de a face cunostinta cu gama de produse intr-un context diferit, adaptat specificului fiecarui eveniment.

Mai mult in Eveniment, Responsabilitate Sociala


PUBLICITATE: