Caravana Coca-Cola de Craciun porneste la drum cu un super concert Delia in Piata Constitutiei
Luni, 27 Noiembrie 2023

 

Anul acesta, prima intalnire a Caravanei cu cei care o indragesc va avea loc pe 30 noiembrie, in cadrul Targului de Craciun Bucuresti, din Piata Constitutiei, unde camioanele Coca-Cola vor stationa incepand cu ora 16.00

AdPlayers. info

Caravana Coca-Cola de Craciun ii va bucura si anul acesta pe iubitorii sarbatorilor de iarna, iar startul va fi cu adevarat spectaculos. Pe 30 noiembrie, camioanele Coca-Cola isi fac aparitia la Targul de Craciun Bucuresti, din Piata Constitutiei, chiar in seara deschiderii, cu o surpriza pentru bucuresteni: un concert Delia, cu intrare libera.

Timp de aproape trei decenii, de cand a luminat pentru prima data micul ecran intr-o reclama TV, la mijlocul anilor ’90, camionul rosu Coca-Cola a devenit un simbol al sarbatorilor de iarna. De atunci, aproape in fiecare an, Caravana Coca-Cola este nelipsita din sezonul rece, iar celebrele camioane rosii strabat tara alaturi de Mos Craciun, impartind tuturor zambete si buna-dispozitie, intr-un decor perfect de sarbatoare, plin de experiente captivante.

Caravana Coca-Cola si Delia dau PLAY atmosferei de sarbatoare 

Anul acesta, prima intalnire a Caravanei cu cei care o indragesc va avea loc pe 30 noiembrie, in cadrul Targului de Craciun Bucuresti, din Piata Constitutiei, unde camioanele Coca-Cola vor stationa incepand cu ora 16.00. In aceeasi seara, cei prezenti la targ vor avea parte de o experienta memorabila: concertul Deliei, pregatit special pentru a marca startul oficial al Caravanei de Craciun. La finalul serii, camioanele vor pleca in parada prin oras, pe traseul Piata Constitutiei – Piata Unirii – Universitate – Piata Romana - Piata Victoriei.

”Ne-am dorit sa transmitem intr-un mod autentic mesajul campaniei Coca-Cola de Craciun, care spune ca lumea are nevoie de mai multi Mosi Craciun. Anul acesta, Coca-Cola lanseaza Caravana cu o experienta care speram sa aduca zambete si energie buna: concertul uneia dintre cele mai apreciate artiste din Romania. Speram ca mesajul campaniei si atmosfera din jurul Caravanei de Craciun sa inspire cat mai multi oameni in acest sezon al sarbatorilor si nu numai.” – Iuliana Nedelcu, Marketing Director, Coca-Cola Romania

Caravana Coca-Cola de Craciun va fi prezenta la targul din Piata Constitutiei si in zilele de 1 si 2 decembrie, de aceasta data, cu o serie de activari speciale: de la jocurile cu bulgari de zapada, la atelierele de creatie pentru cadouri sau felicitari de Craciun, toate experientele ii vor introduce pe participanti in atmosfera magica a sarbatorilor. Acestea vor fi disponibile ulterior pe toata durata Caravanei, in toate celelalte orase in care vor poposi camioanele rosii. Traseul complet al Caravanei de Craciun se regaseste pe site-ul www.coca-cola.ro .

Nevoie de mai multi Mosi Craciun 

Ca in fiecare an, Caravana este parte din campania Coca-Cola dedicata Craciunului. Anul acesta, sub mesajul ”Lumea are nevoie de mai multi Mosi Craciun”, Coca-Cola celebreaza generozitatea si bunatatea care se regasesc in fiecare dintre noi, intruchipate de Mos Craciun - simbolul emblematic al acestei sarbatori. Fie ca este vorba despre a ajuta un vecin, despre a oferi cuiva ultima Coca-Cola sau a da o mana de ajutor intr-o situatie dificila, gesturile de bunavointa sunt cele care dau nastere magiei, si nu doar in timpul sarbatorilor.

Campania globala are in centru un nou spot publicitar menit sa ajung la inimile consumatorilor si sa ii inspire in a deveni, la randul lor, mesageri ai magiei, prin mici gesturi de bunatate.

Concertul Delia este oferit de Coca-Cola in cadrul Targului de Craciun Bucuresti, prin parteneriat cu CREART – Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti.

Mai mult in Campanii, Eveniment


PUBLICITATE: