Capital Online trece de la NetBridge la Splendid Media Interactive
Joi, 11 Ianuarie 2007

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Capital.ro, revista online a saptamânalului economic din grupul Ringier va trece, începând din  luna februarie în portofoliul de vânzari Splendid Media Interactive (SMI), a confirmat pentru AdPlayers, Eveline Fabritius (foto), Managing Partner la divizia interactive a regiei Splendid Media.

Capital Online trece de la NetBridge la Splendid Media InteractiveFabritius a mai afirmat pentru AdPlayers ca reprezentarea Capital.ro de catre SMI, va fi una în regim de exclusivitate: bannere online, newsletter-ul Capital.ro (marketing cu permisiune), alte proiecte speciale.

Lunar, Capital.ro (www.capital.ro) înregistreaza aproape 1 milion de pagini vizitate (975.000 în luna Noiembrie 2006, conform trafic.ro). Saptamânal, potrivit trafic.ro, Capital Online are un numar de vizitatori cuprins între 35.000 si 45.000 si un numar de 200.000 - 260.000 de pagini vizitate.

Colaborarea cu Splendid Media Interactive vine dupa ce, pâna în luna ianuarie, site-ul revistei economice de la Ringier a fost reprezentat pe piata de publicitate de catre NetBridge. Sefa SMI mai spune ca parteneriatul de reprezentare cu Capital vizeaza o perioada de aproape 2 ani de zile, pâna la finele 2008.

Evelin.ro (www.evelin.ro) - blogul partenerei SMI, promite în plus o serie de parteneriate exclusive ale regiei, deocamdata nedezvaluite.


PUBLICITATE: