CEO-ul Coca-Cola HBC, Dimitris Lois a murit. In semn de respect pentru directorul general, Coca-Cola Romania amana un eveniment.
Miercuri, 04 Octombrie 2017

Lois a murit pe 2 octombrie, la cateva saptamani de cand compania ii anunta plecarea temporara din pozitia executiva pentru un tratament medical.

adplayers. info

Directorul general Coca-Cola HBC, Dimitris Lois a murit, a anuntat Coca-Cola intr-o comunicare de la centru. Lois a murit pe 2 octombrie, la cateva saptamani de cand compania ii anunta plecarea temporara din pozitia executiva pentru un tratament medical.

“Suntem adanc intristati de stirea mortii lui Dimitris”  a spus Anastassis David, Presedintele Coca-Cola HBC. „ A fost un privilegiu pentru mine sa il cunosc si sa lucram impreuna atatia ani. Ne vom aduce aminte intotdeauna de Dimitris si dedicarea sa pentru oameni si valorile pe care le-a promovat” a mai spus presedintele companiei.

Coca-Cola HBC anunta preluarea atributiilor lui Dimitris Lois de catre Michalis Imellos, anuntat de la 15 septembrie odata cu plecarea fostului director general in perioada de tratament.  

In semn de respect pentru cel care a avut un puternic impact in Sistemul Coca-Cola si in vietile persoanelor care l-au cunoscut, Coca-Cola Romania a amanat un eveniment pentru o noua data, pe care compania urmeaza sa o comunice ulterior.

Mai mult in Eveniment


PUBLICITATE: