„Bursele Telekom” de 12 ani. Telekom Mobile ofera burse de studiu pentru zece studenti, cate o bursa lunara in valoare de 3.000 de lei brut
Joi, 22 Decembrie 2022

 

In competitie s-au inscris peste 160 de studenti admisi in institutii de invatamant superior de stat din Romania, in anul I, invatamant la zi, la una dintre specializarile: automatica si calculatoare, cibernetica, informatica, matematica, inginerie electrica, electronica, telecomunicatii si tehnologia informatiei.

AdPlayers. Info

Telekom Mobile ofera burse de studiu celor 10 castigatori ai celei de-a douasprezecea editii a programului de responsabilitate sociala „Bursele Telekom”. Cei zece studenti cu rezultate academice exceptionale la discipline cu profil real, care s-au remarcat prin proiecte extracuriculare si activitati de voluntariat, vor primi cate o bursa lunara in valoare de 3.000 de lei brut, aferente pentru perioada ianuarie 2023 - iunie 2023.

„Suntem mandri de toti castigatorii. Cei zece tineri sunt dornici sa obtina rezultate deosebite in specializarea pentru care se pregatesc. De asemenea, ei doresc sa contribuie prin performantele lor la evolutia societatii romanesti. Ii felicitam pe toti studentii care s-au inscris in program si le uram mult succes in toate proiectele lor. Transmitem, de asemenea, multumiri tuturor universitatilor, asociatiilor studentesti si jurnalistilor care au promovat programul nostru si anul acesta”, declara Ruxandra Voda, Corporate Communications Director, Telekom Mobile.

In competitie s-au inscris peste 160 de studenti admisi in institutii de invatamant superior de stat din Romania, in anul I, invatamant la zi, la una dintre specializarile: automatica si calculatoare, cibernetica, informatica, matematica, inginerie electrica, electronica, telecomunicatii si tehnologia informatiei. Dintre acestia, juriul a ales 20 de finalisti pentru etapa de interviu, in urma careia au fost desemnati cei zece castigatori:

1.           Apostol Ilie-Daniel

2.           Bogdan Ana-Maria

3.           Gall Stefania

4.           Ghinea Andreea-Nicola

5.           Hudisteanu Mihaela

6.           Negoescu Divia Petra

7.           Nicula Maria-Cristina

8.           Popa Bianca-Daniela

9.           Gasan Carol Luca

10.         Voicila Ionut-Marius

Juriul „Bursele Telekom”, editia 2022-2023, a fost format din profesionisti din domeniul comunicarii si cadre didactice universitare de specialitate: Emil Cazacu – Profesor Doctor Inginer, Facultatea de Inginerie Electrica, Universitatea Politehnica din Bucuresti, Alexandra Marola – Partener asociat, AIMS International Romania, Sorin Psatta – Profesor asociat, Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, Universitatea din Bucuresti, Paula Covrig– Head of Learning Experience, Banca Comerciala Romana, Ruxandra Voda – Corporate Communications Director, Telekom Mobile.

„Bursele Telekom” este un program de responsabilitate corporativa al Telekom Mobile, organizat cu scopul de a identifica tineri cu potential de lideri, pasionati de domeniul pe care si l-au ales pentru studiu, cu rezultate scolare foarte bune si obiective de cariera foarte bine stabilite, care s-au remarcat prin proiecte extracurriculare si activitati de voluntariat.

Programul a fost lansat in anul 2010 si a sustinut in decursul anilor studenti cu performante deosebite in domeniul lor de studiu. Pana in prezent, 120 bursieri, studenti la universitati de prestigiu din Romania, au beneficiat de sustinere financiara din partea Telekom Mobile. Mai multe detalii despre programul „Bursele Telekom” sunt disponibile pe www.burseletelekom.ro

Mai mult in Responsabilitate Sociala, CSR, Telecom, Educatie


PUBLICITATE: