Bugetele pleaca din media traditionala catre solutii digitale. Ce spun specialistii la IAB Forum.
Luni, 30 Septembrie 2013
( adplayers. Iulian Toma ) „Clientii isi redirectioneaza, mai mult ca niciodata, cote din ce in ce mai mari din bugetele de marketing din media traditionala catre solutii digitale de marketing, mult mai bine tintite, masurabile si eficiente” afirma pentru adplayers Dimitris Karpouzas, Digital Marketing Director @MSPS Greece.

Invitat la evenimentul IAB Forum 2013, eveniment ce va avea loc pe 1 octombrie la Bucuresti, specialistul grec este de parere ca aceasta schimbare in comportamentul oamenilor de marketing nu o putem numi doar o tendinta oarecare, ci insasi paradigma actuala a schimbarii in industria de comunicare.

Karpouzas va prezenta 3 studii de caz care vor sublinia rolul continutului in campanii de comunicare din mai multe puncte de vedere. Relevanta continutului in contextul atingerii audientei target va fi doar una din directiile prezentarilor omului de comunicare digitala.

„Comunicarea digitala este indubitabil domeniul cu cea mai mare crestere in aceasta perioada” subliniaza specialistul grec referindu-se la cresterea acestui sector atat in Grecia cat si in alte tari din Europa. Despre Romania, Dimitris Kapouzas are numai cuvinte de lauda:

„Colaborarea pe care o am zilnic cu investitori romani imi spune ca piata din Romania este foarte avansata in serviciile de comunicare digitala, tendinta care continua sa creasca. Personal, cred ca exista multe practici care ar trebui sa fie inspirate din Romania”.

Mai mult in Interactive


PUBLICITATE: