'Brandstorming' Starlink pentru propaganda Imperial(ista)
Vineri, 29 Aprilie 2005

( AdPlayers.ro )Traiasca imperialismul! Pare sa spuna noua campanie de promovare derulata de agentia de publicitate Starlink in parteneriat cu strategii creativi de la Brandstorming intr-o campanie de promovare pentru gama de bauturi alcoolice Imperial de la Marex, Braila. Dupa “cuvantarea” membrilor sai, “ideile revolutionare” au fost inspirate de trecutul glorios al “Partidului Imperial”. In calitate de “agentura de propaganda” Starlink a infierbantat idealurile imperialiste in parteneriat cu creativii strategici Fane (Stefan) si Sega (Segarceanu) de la Brandstorming.

'Brandstorming' Starlink pentru propaganda Imperial(ista)

"Asa am facut istoria", Imperial, Marex, Starlink - Brandstorming

Campania de transformare consumatorului obisnuit intr-unul imperialist se realizeaza in principal prin propaganda TV cu spotul “Asa am facut istoria”, de 30 de secunde, precedat de teaserul “Statuia”, de 10 secunde. Aceasta se desfasoara pe statiile Pro TV, Antena 1, TVR1, TV Sport si Realitatea TV.

'Brandstorming' Starlink pentru propaganda Imperial(ista)

Spre deosebire de epoca de trista amintire, propaganda Partidului Imperial spune ca in acest caz  avem de-a face cu un partid vesel, a carui menire este de a construi pe baze imperialiste o noua societate. Imperialismul fiind nimic altceva decat “o ideologie de pahar, unde verbul “a turna” are cele mai placute rezonante” spun promotorii lui.

'Brandstorming' Starlink pentru propaganda Imperial(ista)

“Comitetul Central al Partidul Imperial” a fost condus de Liliana Preda de la Marex Braila (Presedinte). Agentia Starlink insarcinata cu propaganda I-a avut ca promotori pe Marcel Straut, Roxana Buha, Eugen Terchila, si pe colaborationisti Fane si Sega – din partea Brandstorming.  Campania a a trecut prin uzina de de productie Factor, si a fost sprijinita de filmarile trecutului glorios de la Arhiva Nationala de Filme.

'Brandstorming' Starlink pentru propaganda Imperial(ista)

Poster Imperial, Marex, Starlink - Brandstorming

Starlink este o agentie full-service si face parte din reteaua internationala Starlink, parte a grupului Publicis. Potrivit reprezentantilor sai, agentia  “ofera solutii de comunicare eficiente, reputand succese in maximizarea comunicarii in conditiile unor bugete limitate”. Agentia nu ne-a “turnat” inca ceilalti clienti dar AdPlayers va face demersuri pe langa forurile superioare ale partidului ca sa o faca la urmatoarea actiune "propagandistica".


PUBLICITATE: