Brands&Bears face "1001 de premii de la Winchester" pentru JTI
Vineri, 10 Iunie 2005

( AdPlayers.ro ) Brands&Bears semneaza o noua promotie pentru marca Winchester”  de la  JTI.   “1001 de premii de la Winchester”  are loc in perioada 1 iunie-15 august si insumeaza castiguri totale in valoare de peste 300.000$.

Brands&Bears face 1001 de premii de la Winchester  pentru JTI

Potrivit agentiei, “promotia are un mesaj pe cat de simplu pe atat de eficient: vara asta castigi ca in povesti!” Premiile isi vor gasi castigatorii pe 22 august, la Marea Extragere.

Despre “povestea” campanei, reprezentantii Brands&Bears spun ca “Daca in varianta originala a “O mie si una de nopti” sultanul adormea mereu ascultand povestile frumoasei Seherezada, in cazul promotiei Winchester nu incape indoiala ca cele 1001 de premii vor reusi sa mentina treaza atentia publicului consumator”.

De la JTI au contribuit la “povestea“ noii campanii Diana Tataru - Brand Manager Winchester, Crenguta Dumitras - Assistant Brand Manager. Brands&Bears i-a premiat cu realizarea noii campanii pe Theodor Sandu – Creative Director, Dan Bondrea – Copywriter, Sonia Vlad – Account Executive, Emanuel Grigorcea – Client Service Director.


PUBLICITATE: