Best in the World Public Service Interior Design Award la International Property Awards (IPA), Londra, pentru Grupul STIRIXIS
Vineri, 19 Aprilie 2019

 

Credit: STIRIXIS 

Designul conceptual si brandingul realizat de Grupul STIRIXIS pentru Centrul Medical Emerald din Bucuresti a fost considerat si recunoscut drept cel mai bun design interior international de servicii publice de catre un grup independent de 80 de experti din industrie prezidat de patru membri ai Casei Lorzilor din Marea Britanie

AdPlayers. info

STIRIXIS a primit aprecierea internationala pentru design-ul interior realizat pentru Centrul Medical Emerald din Bucuresti, anunta responsabilii de relatii publice ai grupului. Apreciata ca o marca de excelenta de renume mondial, IPA celebreza, in ultimii 25 de ani, cele mai inalte niveluri de realizari ale companiilor care opereaza in toate sectoarele industriilor imobiliare.

Designul conceptual si brandingul realizat de Grupul STIRIXIS pentru Centrul Medical Emerald din Bucuresti a fost considerat si recunoscut drept cel mai bun design interior international de servicii publice de catre un grup independent de 80 de experti din industrie prezidat de patru membri ai Casei Lorzilor din Marea Britanie: Caithness, Lord Best, Contele de Liverpool si Lordul Thurso. Procesul general de evaluare dureaza cateva luni si se axeaza pe design, calitate, servicii, inovatie, originalitate si angajamentul fata de durabilitate.

Centrul medical Emerald a primit, la randul sau, acest premiu pentru Cel mai placut ambient interior si design al unui spatiu public la nivel international. In ianuarie 2019, tot la Londra, Centrul medical Emerald a fost premiat de catre Global Health & Pharma la Private Healthcare Awards 2019, ca BEST PRIVATE HEALTHCARE PROVIDER IN ROMANIA – Cel mai bun centru medical privat din Romania pentru anul 2018, datorita experientei complete a pacientului si a feed-backurilor pozitive venite din partea acestora.

Grupul STIRIXIS a fost prezentat ca Best Public Service Interior Design in the World Award in cadrul International Property Awards (IPA) 2018 - 2019. La gala care a avut loc la hotelul Savoy din Londra, Centrul Medical Emerald a obtinut cel mai mare punctaj dintre toti concurentii, castigand pentru Grupul STIRIXIS premiul “Best International Public Service Interior” ("Cel mai bun design interior pentru servicii publice internationale"), recunoasterea de top a acestor servicii in lume.

"Nu exista cuvinte care sa ne exprime fericirea si recunostinta pentru acest premiu unic. Adevarul este ca echipa noastra a avut o colaborare excelenta cu echipa SEENERGIA Group / Emerald si a impartasit o viziune comuna asupra conceptuluia declarat Alex Athanassoulas, presedinte si CEO al Grupului STIRIXIS.

‚,Multumesc ambelor echipe din inima si le felicit pentru angajament, abordarea inovatoare si colaborarea fructuoasa care au condus la acest premiu unic. Grupul STIRIXIS va continua sa furnizeze servicii globale de top, asigurand succesul conceptelor inovatoare, sistemice pe care le proiectam si succesul obiectivelor clientului nostru " a mai adaugat CEO-ul grupului STIRIXIS.

Parte a grupului SEENERGIA, potriviti reprezentantilor de comunicare, clinica Emerald este un centru medical integrat care vizeaza abordarea tuturor etapelor de ingrijire medicala, de la prevenire pana la diagnosticare, tratament si urmarire medicala.

Lansat in ianuarie 2017, Centrul Medical Emerald este primul centru din Romania integrat, dedicat afectiunilor neurologice si cardiovasculare. La Emerald se efectueaza investigatii avansate pentru inima – Cardio – RM si Cardio – RM de stres, acestea fiind cele mai avansate metode de diagnostic a bolilor de inima. Cu o tehnologie inovativa pentru tratarea migrenelor si dispozitive medicale revolutionare pentru monitorizarea cardiovasculara la domiciliul pacientului (digital, prin aplicatii smartphone), jurnalistii care vor participa la turul de dinaintea conferintei vor putea testa toate aceste aparate care aduc medicina viitorului si pentru pacientii din Romania, inclusiv cu bilet de trimitere de la medicul de familie prin CAS.

Cu peste 650 de proiecte in 24 de tari finalizate in ultimii 22 de ani, Grupul STIRIXIS este o firma de consultanta strategica care se concentreaza asupra asigurarii succesului pe termen lung si a maximizarii serviciilor ROI pentru clientii sai. STIRIXIS colaboreaza indeaproape cu acestia pentru a defini, a proiecta, a livra si a gestiona concepte de afaceri holistice de succes la nivel global in industriile Retail, F & B, Hospitality, Workspace si Leisure.

Potrivit companiei, clientii STIRIXIS primesc sfaturi strategice practice bazate pe o intelegere clara a fazelor de implementare si roll-out, cat si a serviciilor de executie acordate de firma, cum ar fi designul experientei clientului, designul arhitectural si branding-ul, toate aliniate si bazate pe o intelegere profunda a contextului de afaceri.

Mai mult in Branding, Design, Festival 


PUBLICITATE: