Beko langa parintii preocupati de stil de viata sanatos
Vineri, 26 Mai 2017

Adplayers. info

Beko, partener principal Food Revolution Day, a fost alaturi de parintii preocupati de un stil de viata sanatos, in cadrul evenimentului care a avut loc pe 20 mai, in Bucuresti, la Conacul Golescu Grant. Potrivit responsabililor de comunicare, peste 600 de parinti si copii au fost prezenti la eveniment si au participat la activitatile pregatite de organizatori, de la ateliere de gatit la activitati sportive si jocuri.

Parinti si copii deopotriva, participantii la eveniment au descoperit retete sanatoase pe care le pot prepara cu usurinta in fiecare zi, folosind electrocasnice mici din gama Beko pentru bucatarie (blender, mixer, storcator de fructe). Inspirati de temele atelierelor, parintii si copiii au aflat ca pregatirea meselor poate fi o activitate placuta si distractiva pentru intreaga familie, atunci cand ai aliati de nadejde in bucatarie. Tehnologiile inovatoare ale produselor Beko au pus in valoare combinatiile delicioase propuse de bucatari, iar participantii au savurat deserturi gustoase si sanatoase.


Conform reprezentantilor de relatii publice ai marcii, produsele Beko sunt inspirate de nevoile si stilul de viata in continua schimbare ale consumatorilor sai, care sunt din ce in ce mai preocupati de o alimentatie sanatoasa si echilibrata. Pentru formarea unor obiceiuri alimentare sanatoase, Beko le vine in ajutor parintilor cu electrocasnice inteligente si cu functionalitati diverse, care sa ii ajute sa gateasca mese sanatoase rapid si fara efort.

Pentru mai multe detalii despre lumea Beko, detalii despre produsele, tehnologia si caracteristicile produselor pot fi gasite pe paginile companiei Beko din Romania:

in conturi si
www.beko.ro

www.facebok.com/BekoRomania

www.youtube.com/bekoromania

Mai mult in Image PR

Maiu mult in PR, Conturi, Eveniment


PUBLICITATE: