Bataie in ARMAD pe cascavalul RODIRECT
Miercuri, 19 August 2009
 (AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Renuntarea la votul secret, 3-4 companii care au avut cate doi reprezentanti in sala pentru a acoperi cel putin jumatate din volumul verbal al „voturilor” care ar putea sa iasa din mana a 18 membri prezenti in alegeri - toate se intampla in Romania, si nu oriunde, ci in AGA Extraordinara, ce-i drept – statutar organizata, a unei organizatii respectabile: Asociatia Romana de Marketing Direct (ARMAD).

In realitate, doar o furtuna intr-un pahar cu apa. Practic, schimbarea de saptamana trecuta n-a adus nicio modificare in conducerea ARMAD, mai putin Serban Goran, presedintele. Un balci in adevaratul sens al cuvantului. Reactii de doi bani, pozitii de impotrivire neargumentate la cel mai inalt for al marketingului direct romanesc, Adunarea Generala Extraordinara (AGA) a fost convocata  in urma demisiei consiliului de conducere ARMAD.

Consiliul a demisionat pe 6 August, statutar, si mai apoi, tot statutar, cei sase vechi membri, cu exceptia unuia singur, au fost realesi dupa o saptamana, pe 13 august. Motivul? Presedintele care nu si-ar fi trecut deciziile care privesc RODIRECT prin consiliul director al asociatiei. Cei 6 sefi din comitet au demisionat, au stat o saptamana pe bara, dupa care 5 dintrei ei s-au propus din nou in consiliu si au fost realesi, mai putin presedintele care urma sa fie altul.

Un razboi in care pistolul a fost inlocuit cu armament direct de profil– emailul, telefonul a devenit mitraliera cu cuvinte grele, iar grenadele defensive au fost confectionate cu grija din dictionarul de centura care a ajuns, chiar daca nu va vine sa credeti, pana la cine, si cui "i-o trage". Metaforic, bineinteles, pentru ca aici este vorba de victorii de pozitii ale unor membri in defavoarea altora.

AdPlayers a intrat in posesia unor informatii uluitoare, ale caror concluzii sunt la fel de uluitoare. Doi – trei membri ai ARMAD vor sa ramana sponsorii si vorbitorii eterni ai celui mai important eveniment de profil organizat in fiecare an: Conferinta de marketing direct RODIRECT. Cine, pe cine la RODIRECT, maine in AdPlayers.

PUBLICITATE: