Banda desenata in 1964, film Marvel in 2021. Prezenta in sase filme Marvel, de la debut, Natasha Romanoff dezvaluie cine este cu adevarat in “Black Widow / Vaduva neagra”, din 9 iulie.
Luni, 05 Iulie 2021


De la debutul sau in 2010, Natasha Romanoff a aparut in sase filme Marvel: “The Avengers,” “Captain America: The Winter Soldier,” “Avengers: Age of Ultron,” “Captain America: Civil War,” “Avengers: Infinity War” si “Avengers: Endgame.”

AdPlayers. info

“Black Widow / Vaduva neagra”, un nou action-thriller Marvel din seria Avengers, o are in prim plan pe Natasha Romanoff, care este nevoita sa isi confrunte trecutul dupa ce se trezeste prinsa intr-o conspiratie ce are legatura cu viata ei.

Producatorul Kevin Feige, presedintele si directorul de creatie al Studiourilor Marvel, spune ca personajul Natasha Romanoff a starnit interes de la aparitia sa in “Iron Man 2”, productie a anului 2010.

“Are o poveste atat de bogata! In toate celelalte filme din serie am facut referire la diverse detalii din biografia ei. De data aceasta am abordat povestea dintr-o alta perspectiva, complet neasteptata. Natasha s-a confruntat cu multe probleme in ultima vreme – mai ales ca descoperim indicii despre ele in celalalte filme – unele dintre ele chiar surprinzatoare pentru oameni”.

Potrivit lui Feige, Scarlet Johansson a fost cea care a luat legatura cu regizorul Cate Shortland sa afle daca ar putea fi la carma noului film. “Cate a venit la Los Angeles si instant s-a indragostit de personaj si de toate nuantele lui. Si-a dat seama ca ar putea spune o poveste personala si ca ar putea face ceva cu totul special pe marele ecran”, spune Feige.

Potrivit regizorului, echipa creativa a lucrat intens la crearea istoriei personale a Natashei. “Am lucrat cu un istoric rus stabilit la Londra pentru a crea biografia Natashei, pentru a stabili unde s-a nascut, cine era mama ei, de ce a renuntat la ea, cum a fost copilaria ei pana sa intre in Camera Rosie”, spune Shortland.

Sase filme Marvel in panoplia Vaduvei Negre

De la debutul sau in 2010, Natasha Romanoff a aparut in sase filme Marvel: “The Avengers,” “Captain America: The Winter Soldier,” “Avengers: Age of Ultron,” “Captain America: Civil War,” “Avengers: Infinity War” si “Avengers: Endgame.”

Actiunea din “Black Widow / Vaduva Neagra” se petrece, din punct de vedere cronologic, inainte de “Avengers: Infinity War / Razbunatorii: Razboiul Infinitului”. “Natasha tocmai a rupt acordurile Sokovia, l-a tradat pe secretarul Ross si Razbunatorii se trezesc brusc dizolvati. La inceputul filmului, o regasim pe Natasha disperata sa evadeze de la Ross si sa plece de pe teritoriul american. Dar cand primeste sansa sa o ia de la capat, realizeaza ca are de-a face cu forte si mai rele care o obliga sa revina la actiune”, spune co-producatorul Brian Chapek.

Potrivit scenaristului Eric Pearson, misterul din jurul Natashei Romanoff a fost irezistibil, starnind fascinatie, atat in randul publicului, cat si al producatorilor din industrie. “Cred ca este acea Razbunatoare care a dezvaluit cel mai putin despre sine de cand apare in filmele din serie. E clar ca nu este cine pretinde a fi. Cu buna stiinta ea alege sa nu isi faca cunoscut trecutul. In noul film patrundem adanc in istoria ei si aflam de ce a ezitat pana acum in a arata cine este si de unde vine”, adauga scenaristul Eric Pearson.

Rezultatul final este un thriller de actiune extrem de intens care rezolva misterul ce inconjoara acest personaj. “In fiecare film Marvel incercam sa avem un alt ton in felul in care spunem povestea, sa mergem pe alt gen, sa ne axam pe ceva diferit”, spune producatorul executiv Brad Winderbaum.

Bazat pe seria de benzi desenate Marvel, publicata pentru prima data in 1964

Bazat pe seria de benzi desenate Marvel publicata pentru prima data in 1964, filmul “Black Widow / Vaduva Neagra” ii are in ditributie pe Scarlett Johansson (Natasha Romanoff/Black Widow), Florence Pugh (Yelena Belova), David Harbour (Alexei aka Red Guardian), Rachel Weisz (Melina).

Regia este semnata de Cate Shortland, iar producator este Kevin Feige. Responsabili de scenariu sunt Eric Pearson alaturi de Jac Schaeffer si Ned Benson.

Misterioasa Natasha Romanoff (Scarlett Johansson), maestra in spionaj si tehnici de infiltrare, experta in arte martiale, cu o agilitate exceptionala, devine super eroina Vaduva Neagra si este nevoita sa se confrunte cu forte la care nu se gandise pana acum. Actiunea filmului “Black Widow / Vaduva Neagra”, din seria Avengers, are loc dupa evenimentele din Captain America: Civil War, atunci cand Natasha e nevoita sa isi infrunte trecutul.

Filmul “Black Widow / Vaduva Neagra” este distribuit de Forum Film Romania in format 3D, IMAX 3D, subtitrat si are premiera in cinematografe in data de 9 iulie 2021

TRAILER:

https://www.youtube.com/watch?v=WC1wgCa4Tfk

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=Fp9pNPdNwjI

 

Mai mult in Entertainment,


PUBLICITATE: