Bakers Digital si colegii de la V+O Communication cheama studentii la Academia Bakers
Vineri, 12 Mai 2017

Programul de dezvoltare profesionala este destina destinat tuturor studentilor interesati de o cariera in PR, Social Media, Event Management.

sursa: Bakers Digital Communication / facebook

adplayers. Iulian Toma

Bakers Digital Communication cheama studentii la Academia Bakers. Parte a grupului V+O Communication, agentia de comunicare digitala lanseaza proiectul de dezvoltare profesionala, Academia Bakers, destinat tuturor studentilor interesati de o cariera in PR, Social Media, Event Management.

Potrivit dascalilor din grupul V+O communication, studentii vor avea ocazia sa participe la workshop-uri pe teme de comunicare, publicitate si new business, organizate la sediul agentiei, in perioada 17-18 mai 2017.

Programul proiectului va ingloba notiuni practice si teoretice centrate pe dezvoltarea strategiilor integrate de comunicare, crisis management, strategii in social media, tehnici de gandire creativa, copywriting, event management si multe alte componente din spectrul comunicarii.

Workshop-uri cu seniori

Datorita apartenentei la grupul V+O, Bakers Digital Communication va pune la dispozitia cursantilor workshop-uri variate despre comunicare, advertising si new business. Proiectul va continua, in a doua etapa, cu un program de mentorship pentru studentii care se vor remarca in perioada petrecuta in agentie.

Academia Bakers se adreseaza studentilor la specializari din domeniul comunicarii de la SNSPA, Universitatea din Bucuresti si Academia de Studii Economice, atat nivel de licenta, cat si master. Workshop-ul le acorda posibilitatea de a afla ce presupune activitatea unei agentii, direct de la sursa. Totodata, prin participare, isi vor pune in practica notiunile teoretice dobandite la cursuri, dezvoltand, in acelasi timp, altele noi.

In cadrul workshopurilor, seniorii agentiei vor impartasi din capitalul lor de cunostinte si experiente in PR, Social Media, Copywriting, New Business, Event Management, oferind detalii si exemple concrete din aria lor de competenta. Cursurile vor fi interactive si practice: cursantii vor rezolva diverse sarcini specifice modulului ales, iar feedbackul constant primit de la seniori le va consolida cunostiintele dobandite.

Inscrieri online la Bakers Digital Communication, sau la adresa:

Parte din grupul cu acelasi nume, agentia V+O Communication, nucleul central al grupului, a fost infiintata in Romania in 2006 si s-a dezvoltat permanent, fiind astazi una dintre cele mai dinamice si strategice agentii de comunicare de pe piata locala. In 2011, grupul V+O si-a extins aria de activitate prin lansarea Bakers Digital Communication cu servicii in zona de digital / social media.

Mai mult despre  Bakers Digital Communication

Mai mult in Digital, Interactive, PR, 


PUBLICITATE: