Autor in topul New York Times si psihoterapeut, Esther Perel vine la UNFINISHED 2018
Marti, 11 Septembrie 2018

 

Organizat in perioada 27-30 septembrie 2018, la Muzeul National de Arta al Romaniei, festivalul reuneste lideri din peste douazeci de discipline pentru a inspira si motiva publicul sa exploreze multidisciplinar nu doar in timpul festivalului, dar si in restul timpului.  

adplayers.info

Festivalul UNFINISHED o aduce in Romania pe Esther Perel, psihoterapeut si autorul unui bestseller din topul New York Times 2017  - The State of Afairs: The Rethinking Infidelity, anunta responsabilii de comunicare ai evenimentului. Esther se alatura celor peste 30 de creativi, antreprenori, artisti internationali ce vor sosi la Bucuresti, in cadrul UNFINISHED. 

Organizat in perioada 27-30 septembrie 2018, la Muzeul National de Arta al Romaniei, festivalul reuneste lideri din peste douazeci de discipline pentru a inspira si motiva publicul sa exploreze multidisciplinar nu doar in timpul festivalului, dar si in restul timpului.  

Esther Perel este recunoscuta ca fiind una dintre cele mai vizibile si originale voci ale zilelor noastre privind relatiile moderne. Conferintele sale TED au adunat peste 20 de milioane de vizionari, iar bestseller-ul international Mating in Captivity: Unlocking Erotic Intelligence a devenit un fenomen global tradus in 25 de limbi.

Pana in acest moment, au confirmat participarea la UNFINISHED: Aja Monet, poet si activist, Farah Nayeri, corespondent cultural al New York Times in Europa, Archie Lee Coates si Jeffrey Franklin, parteneri PlayLab si fondatori + Pool, Iulian Stanciu, CEO eMAG, Andrew Herzog, designer multidisciplinar si co-fondatorul HAWRAF, Barbara Soalheiro, fondatorul MESA, Kimberley Motley, avocat pe drepturile omului, Danilo Maldonado Machado, disident cubanez, Peter Conrads, Co-fondator + Managing Director, SLOW, Maria Toorpakai Wazir, jucatoare de squash, Ian Daly, Head of Brand Strategy, Live Nation, Ayesha Gulalai Wazir, om politic si activist, Pete Davis, scriitor & civic performer, Marinela V. Ardelean, Wine Critic + autor,  Gabriel Diaconu, MD, specialist in psihiatrie, Joel Evey, Senior Creative Director Global, Gap, Fady Chreih CEO, Regina Maria,  Adina Popescu filosof si antreprenor in VR.

Printre artistii care vor contribui cu lucrari in cadrul expozitiei se numara Kitra Cahana, Alfredo Jaar, Josh Begley, Tehching Hsieh, Luca Zamoc, Oana Vainer, Luca Zamoc, Rachel Monosov + Admire Kamudzengerere, Jaro Varga, Daniela Palimariu .  Grupul Numen/For Use vor construi o instalatie spatiala interactiva accesibila spre explorare oaspetilor UNFINISHED pe perioada festivalului.

Accesul la festival se face pe baza de invitatie directa, recomandare sau prin completarea acestui formular, in limita locurilor disponibile aferente fiecarui domeniu: http://unfinished.ro/join

Fundatia Eidos este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti, Romania, avand ca misiune sustinerea si dezvoltarea durabila a practicilor culturale inovatoare la nivel global si multidisciplinar. Eidos opereaza la intersectia dintre creativitate, tehnologie, filosofie si antreprenoriat, organizand evenimente, programe educationale, cercetare experimentala si suport pentru productia proiectelor artistice. Misiunea noastra este sa construim punti de comunicare intre creatori si vizionari din Romania si din restul lumii ,si sa le oferim o plaja emergenta de platforme ce faciliteaza schimbul de expertiza. Ne dorim sa conectam si sa inspiram, cu telul de a aprofunda intelegerea reciproca asupra acestei comunitati aflate in permanenta expansiune, si sa ne dezvoltam capacitatea de crestere, cu o constiinta globala comuna: ca specie unica, printr-o esenta autentica si, asa cum ar spune Aristotel, printr-un eidos colectiv.   www.eidosfoundation.org

Muzeul National de Arta al Romaniei, situat in fostul Palat Regal din Piata Revolutiei din Bucuresti, este principalul titular al artei romanesti, europene si orientale. Acesta cuprinde galerii de arta nationala, europeana si moderna, precum si Muzeul de colectii de arta, Muzeul K. H. Zambaccian si Muzeul Theodor Pallady. Pe langa cele 23 de colectii permanente si numeroasele expozitii temporare, muzeul ofera excursii ghidate de fosta Sala Tronului si alte spatii de relevanta istorica. MNAR a fost redeschisa in 2013 dupa 27 de ani de lucrari de renovare si UNFINISHED, preluand firul istoriei din acest monument influent, este primul festival care primeste vreodata privilegiul de a organiza un eveniment de patru zile in galeriile sale moderne si uri importante. Muzeul National de Arta gazduieste, de asemenea, expozitia oficiala World Press Photo, organizata de Fundatia EIDOS, in perioada 2 mai - 23 mai 2018. | www.mnar.arts.ro/en/

Mai mult in Eveniment, Media


PUBLICITATE: