Arbomedia a semnat pe 5 ani cu Radio Total
Miercuri, 03 August 2005

( AdPlayers.ro ) Arbomedia a semnat pe 5 ani cu Radio Total pentru vanzarea spatiului de publicitate. Postul de radio care promoveaza leul greu in parteneriat cu Realitatea TV trimitand in Africa un exemplar veritabil, va avea lei grei din vanzarea publicitatii de la regia de vanzari.

Potrivit regiei de vanzari, parteneriatul recent agreat de regia Arbomedia si Radio Total prevede conditii de exclusivitate pentru administrarea spatiului publicitar al statiei de catre regia de vanzari pe o perioada de 5 ani, cu incepere de la 1 august 2005.

“Ne bucura parteneriatul cu Arbomedia si speram ca o echipa dedicata de vanzari va spori valoarea ofertei Radio Total pe piata de publicitate” afirma Bogdan Popescu, Director General Radio Total.

Arbomedia a semnat pe 5 ani cu Radio Total

Serban Ciusca – Managing Director Arbomedia.

„Cu Radio Total reintregim paleta de vehicule media pe care Arbomedia le gestioneaza” a declarat Serban Ciusca – Managing Director Arbomedia.

Potrivit regiei de vanzari Arbomedia, Radio Total este dedicat ascultatorilor adulti si tineri adulti, targetul principal avand varste intre 25 si 49 de ani, un ritm de viata dinamic, statut social ridicat si o situatie financiara solida.

„Muzica difuzata reflecta gusturile generatiilor din care fac parte acesti ascultatori: incepand cu muzica anilor ’70 si ’80 si insistand pe cea anilor ’90 si 2000, cu o doza atent controlata de hituri ale momentului” spun reprezentantii Arbomedia. 

Prezenta in Romania de 10 ani, Arbomedia este filiala a celei mai mari regii de publicitate multimedia independente din Europa, cotata la Bursa din Frankfurt si reprezentata in 7 tari europene: Germania – sediul central, Cehia, Polonia, Romania, Slovacia, Spania si Turcia. Arbomedia gestioneaza pe piata romaneasca in prezent spatiul publicitar a peste 200 de vehicule media: 4 statii TV, 17 publicatii nationale, 42 locale si peste 140 de website-uri. ( Iulian Toma )


PUBLICITATE: