Antalis lanseaza prima hartie cu cip NFC incorporat. Noul PowerCoat Alive are aplicatii in promotii, invitatii, tichete, semnalistica si ambalaje
Luni, 14 Mai 2018
 

Credit: Antalis PR / Arjowiggins Creative Papers (vimeo)

Cu aplicatii in promotii, invitatii, tichete, semnalistica si ambalaje, noul produs PowerCoat Alive produs de Arjowiggins, hartie inteligenta care detine cip NFC (Near Field Communications), permite telefoanelor inteligente sa citeasca informatia digitala fara a fi nevoie de o aplicatie sau de codul QR

adplayers.info

Antalis, lider european in distributia de hartie, solutii de comunicare vizuala si packaging isi prezinta noul produs PowerCoat Alive produs de Arjowiggins, hartie inteligenta care detine cip NFC (Near Field Communications), tehnologie ce permite telefoanelor inteligente sa citeasca informatia digitala fara a fi nevoie de o aplicatie sau de codul QR, anunta responsabilii de relatii publice.

Potrivit companiei, cu PowerCoat Alive, Antalis reinventeaza hartia si adauga o noua dimensiune tiparului, tinand cont ca materialele tiparite pot oferi acum un continut suplimentar, personalizat pentru fiecare cititor.

Hartie de ultima generatie, pentru aplicatii multiple.

PowerCoat Alive este prima hartie din lume cu cip NFC incorporat. Dezvoltata si fabricata de compania Arjowiggins are o formula flexibila, ce permite ca un circuit electronic complet sa fie imprimat direct pe hartie.

Noua hartie cu cip NFC incorporat poate fi tiparita utilizand tehnologii conventionale sau digitale, insa are capacitatea unica de a oferi un continut suplimentar care poate fi citit cu ajutorul telefoanelor inteligente sau prin intermediul tabletelor cu tehnologie NFC.  Mesajul din designul materialului tiparit il poate directiona pe cel caruia i se adreseaza, printr-o simpla apropiere a telefonului, direct catre un site, un clip, sau o platforma de social media.

Aplicatiile pot include promotii, invitatii, tichete, semnalistica si ambalaje. Important pentru campanii si pentru marile branduri - in plus fata de specificarea unei anumite informatii online – se pot urmari statistici despre campanie prin intermediul unei platforme online.

PowerCoat Alive este disponibil sub forma unei varietati de hartii creative cu finisaje atragatoare, printre care: Conqueror CX22 Alive Diamond White, Curious Metallics Alive Ice Silver si Mohawk Superfine Eggshell Alive Ultrawhite. PowerCoat este reciclabil, certificat FSC si poate fi depus in recipientele standard de reciclat din birouri.

Xavier Jouvet, Group Purchasing and Marketing Director la Antalis International precizeaza: "Posibilitatile de conectare ale hartiei sunt infinite, intrucat adauga o noua dimensiune tiparului si prezinta numeroase beneficii, si pentru detinatorii de marci celebre, si pentru clienti. Hartiile PowerCoat Alive demonstreaza inca o data complementaritatea exceptionala dintre informatia digitala si hartie.”

Mai mult in Business,


PUBLICITATE: