Aniversare creativa la doi ani de Qreator si un an de Qollection
Vineri, 27 Septembrie 2019

 

Credit: Qreator

Vila Oromolu a gazduit doi ani peste 750 de evenimente, workshop-uri si sesiuni de tips & tricks gratuite, dedicate diferitelor arte si menite sa aduca impreuna creativii si creatorii, sub acelasi acoperis. Pragul casei Qreator a fost trecut de 70.000 mii de oameni dornici sa cunoasca, sa invete sau sa expuna pasiunea lor.

AdPlayers. info

Casa Qreator a sarbatorit un dublu eveniment: doi ani de activitate a hub-ului Qreator by IQOS, gazduit de splendida vila Oromolu, si un an de la una dintre cele mai indraznete colaborari cu nume apreciate din industriile creative locale, Qollection by Qreator.



Credit: Qreator

Inca de la deschidere, Qreator a promis comunitatilor creative din Bucuresti ca le va sustine si le va inspira, punandu-le la dispozitie spatiul si resursele necesare pentru desfasurarea procesului lor creativ. Vila Oromolu a gazduit in acesti doi ani peste 750 de evenimente, workshop-uri si sesiuni de tips & tricks gratuite, dedicate diferitelor arte si menite sa aduca impreuna creativii si creatorii, sub acelasi acoperis. Pragul casei Qreator a fost trecut de 70.000 mii de oameni dornici sa cunoasca, sa invete sau sa expuna pasiunea lor.

Primul an de Qollection a adus la Qreator noua dintre cele mai apreciate nume ale industriilor creative, iar cu ocazia aniversarii a doi de activitate, hub-ul celebreaza artistii din spatele unei provocari care prinde contur de la o colaborare la alta.

Qollection este rezultatul initiativei Qreator de a oferi oamenilor, caracterizati prin autenticitate si unicitate, piese de colectie in editii limitate. Designerii Mihaela Glavan, Irina Voinea, Laura Olaru, si brandurile Victoria Finala, Lelograms, Monocult, Maria Palaria, Ghica Popa (ilustrator) si Șoseta 3 au imbratisat demersul Qreator si au imprumutat inventivitatea si spiritul creator unor colectii cu totul speciale.

Cei 9 artisti din spatele colectiilor de pana acum s-au lasat inspirati de arhitectura impresionanta a casei sau de elementele care intregesc universul creativ al hub-ului si au creat accesorii minimaliste, dar sofisticate, obiecte vestimentare versatile sau obiecte rafinate confectionate din ceramica si lucrate manual.

La aniversarea a doi ani de Qreator si un an de Qollection, creativitatea este celebrata printr-un CALL FOR ARTISTS. Proiectul este menit sa identifice si sa colaboreze cu un nou val de artisti romani, care sunt invitati sa-si inscrie propunerea de colaborare pe site qreator.ro incepand cu luna octombrie. Concursul este jurizat de Mirela Bucovicean – curator in cadrul Institului Qreator, Razvan Mercan  – omul din spatele brandului Monocult si Tammy (Lelograms) – designer de produs cu experienta in mai multe discipline. Cei trei jurati vor alege 12 artisti emergenti care vor semna seriile Qollection din 2020, transpunand  propria viziune  asupra design-ului in colectii capsula prezentate exclusiv in Qreator by IQOS - Home of Creativity.     

Mai mult in Eveniment


PUBLICITATE: