Alo ... Internetics? Webstyler este nominalizata cu Basescu la Golden Drum Interactive
Vineri, 05 Octombrie 2007

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Webstyler este prima agentie interactive din Romania nominalizata la sectiunea de profil de la festivalul de publicitate Golden Drum.  Webstyler a intrat pe lista scurta cu ring tone-ul Alo 322? Vreau presedintele inapoi!

Sunt incantat ca juriul a apreciat o solutie inovativa, aceasta lucrare fiind practic publicitate generata de consumator, ce a avut un puternic efect viral - au fost descarcate peste 10.000 de ring tone-uri, a declarat Bogdan Nitu, Director General Webstyer.

Lucrarea shortlistata la Golden Drum Interactive face referire la binecunoscutul 322 si a facut parte din campania de Referendum pentru presedintele suspendat Traian Basescu. Campania a pus accent pe implicarea publicului, ring tone-ul alo.. 322 putand fi descarcat de pe site-ul www.basescu.ro  (http://www.basescu.ro/index.php?o=pentru_tine)

AdPlayers.ro/File

/Webstyler

Webstyler este agentia web a anului 2006 la Internetics. Agentia a fost infiintata in anul 2000 si are in portofoliu clienti precum Grupul Tiriac Auto, Ursus Breweries, Nokia, Unilever, Boom, Altex, Ferrero.

Webstyler ofera servicii integrate de marketing online (strategie, campanii de publicitate interactive, achizitionare de spatiu media, planificare media, e-mail marketing, campanii virale si jocuri online) si dezvoltare web (planificare stategica, grafica si dezvoltare web si managementul continutului).


PUBLICITATE: