Agentia de Carte se doreste prima agentie de stiri dedicata cartii
Luni, 01 Martie 2010



(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Lansata astazi, pe 1 martie, Agentia de Carte (agentiadecarte.ro) se doreste prima agentie de stiri si comentarii on-line dedicata industriei editoriale din Romania, evenimentelor de carte si scriitorilor romani.

Proiectul online este initiat de Asociatia EURO CULTURART din Bucuresti de  echipa formata din Dan Mircea Cipariu (foto) – publisher, poeta Andra Rotaru – editor coordonator, cu sprijinul graficianului Mihai Zgondoiu si webmasterul Adriana Cocic.

Ca obiectiv principal, Agentia de Carte isi doreste sa creeze o puternica si activa comunitate de autori de carti care sa isi promoveze evenimentele lor editoriale. Initiativa se vrea prima productie editoriala romaneasca pe web care aduna in acelasi loc informatii la zi din industria editoriala si din spatiul cultural autohton. Cu o structura editoriala continand rubrici permanente dedicate cartilor, editurilor, autorilor si cu actualizari in timp real, Agentia de Carte isi propune sa genereze un nou tip functional de comunitate media.

Comunitatea de Carte, in care autorii, editorii si cititorii sunt actori si creatori ai fluxului informational, putand propune, interactiona si promova informatii si opinii specializate. Orice eveniment artistic, cultural, stiintific si infoeducational care va propune o carte sau un autor de carte isi va gasi locul in rubricile Agentiei de Carte. Informatiile la zi pe care editorii si autorii le vor trimite, precum si un desfasurator al evenimentelor in pregatire ne vor ajuta sa generam actualizari editoriale de impact. 

PUBLICITATE: