Adrian Plesca, zis Artan, lanseaza ARTANUX2, sau Artanu’ de doua ori, o colectie sub egida Muzicisifaze
Marti, 29 Martie 2022

 

Credit. http://artanu.muzicisifaze.com

Muzicisifaze si reprezinta un proiect ce ofera iubitorilor de muzica ocazia de a-si completa hobby-ul prin achizitionarea unor produse ce pot adauga un plus de valoare pasiunii pentru un solist sau o trupa.

AdPlayers.info

ARTANUX2, sau Artanu’ de doua ori, este o colectie lansata recent, in martie 2022, sub egida Muzicisifaze si reprezinta un proiect ce ofera iubitorilor de muzica ocazia de a-si completa hobby-ul prin achizitionarea unor produse ce pot adauga un plus de valoare pasiunii pentru un solist sau o trupa.

Adrian Plesca, zis Artan, este probabil cea mai iconica reprezentare a solistului vocal post-revolutionar, un amestec de carisma, talent, umor si farmec personal, un prototip autohton al anti-eroului care a reusit sa se impuna afectiv si sa ramana ancorat in constiinta colectiva a publicului autohton.

Colectia ARTANUX2 este reprezentata de o editie limitata de 16 boxset-uri personalizate si numerotate ce contin o fotografie realizata manual in tehnica Van Dyke, semnata si numerotata de catre artist, de asemenea semnata pe verso de fotograful Mihai Barbu, o carte postala suvenir, certificatul de autenticitate cu holograma si o piesa de puzzle ce va da posibilitatea achizitionarii primului NFT cryptoartan, respectiv o editie limitata de 116 boxset-uri ce contin un tricou personalizat si numerotat, cartea postala suvenir, certificatul de autenticitate si piesa de puzzle ce va da posibilitatea achizitionarii primului NFT cryptoartan.


Proiectul propus de Muzicisifaze si realizat alaturi de Dash Film si Axa Valaha Productions acopera o nisa neglijata in Romania, de unde fanii diverselor trupe pot achizitiona aceste obiecte devenite deja de colectie. Satisfactia de a detine asemenea “artefacte” de istorie muzicala este unica si reinnoieste legatura emotionala cu anii adolescentei.

Prin acest proiect, Muzicisifaze se adreseaza in special celor ramasi fideli trupelor ce au scris pagina lor de istorie in muzica romaneasca. Pentru multi dintre ei, muzica anilor `90 a fost o experienta culturala noua si credem ca oferta Muzicisifaze ii va ajuta sa retraiasca amintirile acelor ani.

http://artanu.muzicisifaze.com

Mai mult in Campanii, Entertainment,


PUBLICITATE: