Adrian Botan: "La Epica este important nu numai sa câstigi"
Marti, 05 Decembrie 2006

(AdPlayers.ro , Iulian Toma )

Adrian Botan: La Epica este important nu numai sa câstigi“La Epica este important nu numai sa câstigi, ci mai ales sa repeti performanta”, a declarat pentru AdPlayers, Adrian Botan (foto), Creative Director, McCann Erickson România si pe Europa Centrala si de Est, dupa ce agentia de la Bucuresti a câstigat cele 2 premii la Epica Awards 2006.

“McCann are rezultate constante în ultimii trei ani, iar anul acesta, mai mult decât atât, am dublat numarul de premii fata de anii trecuti. Deci ca si la alte festivaluri, am dovedit ca avem o crestere constanta si nu e o întâmplare ca am câstigat un premiu creativ. Apoi, ne-am bucurat de premiile luate”, mai spune Botan: „campania Maggi nu a facut decât sa reconfirme”, a adaugat el.

Despre surprizele înscrierilor înregistrate de agentie, Adrian Botan a mai declarat: “Ne-a mirat foarte tare premierea spotului Entran în dauna altor lucrari mai valoroase ca spotul MTV "Pipe", sau printurile Foton. Dar stim ca nu sunt doua festivaluri la fel, iar Epica este cu atât mai diferit cu cât este singurul al carui juriu sunt ziaristii, si nu directorii de creatie. Le multumim pentru votul lor”, a afirmat directorul de creatie pe Europa Centrala si de Est al McCann Erickson.

Agentia de publicitate a obtinut un Bronz Epica la categoria Sanatate si Produse de Îngrijire (Health&Beauty) sectiunea Film pentru Entran cu lucrarea Karate si un Argint (Silver) pentru Maggi la la sectiunea Press, în cadrul categoriei Food & Drink.

Orecum subiect de campanie virala, spotul Karate pentru Entran, în care unul dintre protagonistii unei lupte este doborât de efectul propriei lovituri cu piciorul în zona inghinala a adversarului, a fost apreciat pentru simplitatea ideii creative cu care autorii au livrat beneficiul produsului: “Long lasting Erections” (Erectii de durata).

Anul trecut, McCann Erickson a obtinut la Epica Awards, sectiunea Film, un Argint cu spotul “Cafeaua” de la Agentia pentru Strategii Guvernamentale.

Premiile McCann Erickson Romania , la Epica Awards 2006

Adrian Botan: La Epica este important nu numai sa câstigi

1 SILVER PRESS MCCANN / MAGGI, MAGGI – Food Drink

Premiile de Argint si Bronz ale categoriei Food & Drink la adresa:

http://www.epica-awards.org/epica/2006/winners/fin_cat01.htm

Adrian Botan: La Epica este important nu numai sa câstigi

1 BRONZE FILM  MCCANN / ENTRAN , KARATE – Health & Beauty

Premiile de Argint si Bronz ale categoriei Health & Beauty la adresa:

http://www.epica-awards.org/epica/2006/winners/fin_cat15.htm .


PUBLICITATE: