AdPlayers sprijina Personal Branding Seminar IAA, cu Cristina Simion, Alexandra Olaru, Afrodita Blasius si Diana Flutur
Vineri, 30 Octombrie 2009


(AdPlayers.ro, Irina Toma)

IAA Young Professionals organizeaza evenimentul "B(rand) Yourself", un seminar de branding personal dedicat tinerilor din industria de comunicare, la care vor participa Cristina Simion ( Managing Director, Edipresse AS), Alexandra Olaru ( HR&Communication Director, Unilever SCE ), Afrodita Blasius ( Managing Partner, Bridge Communication ) si Diana Flutur ( Managing Partner, Odyssey Communication ).

In cadrul evenimentului vor fi atinse subiecte precum reputatie profesionala, imagine publica, modele sociale & networking – elemente ale constructiei brandului personal. Seminarul va atinge si aspecte precum publicul tinta pentru brandul personal si coerenta mesajului transmis catre acesta, construirea imaginii in zona business, modalitati de networking si afirmare, elemente de comunicare in spatiul public. In partea a doua a zilei, Andi Moisescu va modera sesiunea de dezbateri deschise intre speakeri si public. Cele mai interesante intrebari ale participantilor vor fi premiate cu carti de comunicare din partea editurii Publica.

Printre partenerii media care sprijina evenimentul ce va avea loc pe 12 noiembrie la IAA House se numara si AdPlayers. Pretul unui bilet de acces la seminar este de 50 RON. Detalii despre eveniment si inscrieri, la IAA: Ana Maria Triscau anamaria.triscau[at]iaa.ro sau la numarul de telefon 0731.031.151.


PUBLICITATE: