AdForum si Epica Awards lanseaza PRESS CLUB. Noua platforma unde se intalnesc creativitatea si jurnalismul de marketing si comunicare
Luni, 25 Octombrie 2021

 

AdForum si Epica Awards lanseaza PRESS CLUB. Noua platforma unde se intalnesc creativitatea si jurnalismul de marketing si comunicare.

Noua platforma va permite interactiunea intre membrii AdForum si creativii profesionisti sa interactioneze cu jurnalistii, intr-o platform unica unde presa si industria creativa se intalnesc.

AdPlayers. info

AdForum si Epica Awards lanseaza PRESS CLUB. Noua platforma pentru jurnalisti specializat in advertising, comunicare si creativitate. Noua platforma va permite interactiunea intre membrii AdForum si creativii profesionisti sa interactioneze cu jurnalistii, intr-o platform unica unde presa si industria creativa se intalnesc.

Inspirat de Juriul Epica Awards unde mai mult de 200 de jurnalisti din intreaga lume, proiectul Press Club face posibila interactiunea intre orice jurnalist interesat de experita de creativitate. Sun bine primiti de la scriitori la oameni de media - televiziune, radio, pocasturi sau bloggeri.

,,Avem un drum lung inspirat de interactiunea intre membrii AForum si ai juriului Epica Awards, insa visam de mult de mult la o astfel de platforma unde jurnalistii din domeniul nostrum pot sa interactioneze si sa impartaseasca povestile ori stirile lor” a spus Mark Tungate, editorial director, AdForum si The Epica Awards.

Calitatea de membru e gratuita si ofera mai multe facilitati. Printre acestea se numara accesul, cu descarcare gratuita, la o bogata arhiva de publicitate si studii de caz, indepand din 1997. O trecere in revista a celor mai recente campanii si stiri din industria de marketing si comunicare, posibiliatatea de a oferi gratuit continut in propriile platforme de continut dar si un loc de a publica, de a impartasi si a oferi  articole intre membrii platfomei.

Mark Tungate, editorial director of AdForum and The Epica Awards, commented: “We’ve long had a rather informal community made up of our jury members, but we dreamed of turning it into a genuine platform where all journalists in our field could interact, share their stories, catch up with news – or seek freelance work. Now, at last, it’s up and running.”

Mai mult despre Press Club pe pagina dedicata prezentarii platformei https://adforum.com/press-club

Mai mult

 


PUBLICITATE: