ARCA are o noua conducere
Miercuri, 28 Decembrie 2005

ARCA are o noua conducere( AdPlayers.ro ) Asociatia Româna de Comunicatii Audiovizuale (ARCA), asociatie care reuneste societatile de radio si de televiziune din România, a ales o noua conducere a Consiliului Director al asociatiei.

Potrivit comunicatului asociatiei, noua conducere este formata din: Ovidiu Miculescu - presedinte (Director Europa FM, Director Radio 21), Anca Budinschi - vicepresedinte pentru televiziune (Director Executiv PRO TV), Nora Marcovici - vicepresedinte pentru radio (Director General Radio KISS FM), functia de director executiv fiind indeplinita în continuare de George Chirita.

Alegerile au avut loc in cadrul Adunarii Generale ARCA de saptamana trecuta, desfasurata la centrul de conferinte al World Trade Center din Bucuresti.

Sursa citata mai precizeaza printre altele ca, pe lânga alegerea noii conduceri, participantii au evaluat activitatea asociatiei ca având rezultate pozitive de importanta majora pentru consolidarea unui climat reglementativ, economic si concurential care sa permita dezvoltarea în conditii optime a audiovizualului din România.

In cadrul aceluiasi eveniment a mai fost stabilita strategia ARCA pentru 2006, cu accent pe obiective derivate din necesitatea de dezvolta si moderniza domeniul audiovizual în conditiile oportunitatilor si ale mediului concurential ce vor aparea ca efect al aderarii României la Uniunea Europeana.

( Iulian Toma info@adplayers.ro )

PUBLICITATE: