8.000 de premii si 250 Cannes Lions. Amir Kassaei, seful creatiei DDB, vine la London International Awards
Marti, 25 August 2015
 adplayers. info

Amir Kassaei (foto), Worldwide Chief Creative Officer al retelei DDB Worldwide, va vorbi la London International Awards 2015, in cadrul programului Creative LIAisons, anunta festivalul de publicitate intr-o informare trimisa adplayers.

Unul dintre cei mai apreciati creativi ai momentului, Kassaei si echipele pe care le-a condus au adus retelei peste 8.000 de premii nationale si internationale, la care se adauga peste 250 de Lei la Cannes Lions, cel mai important festivaluri de publicitate din intreaga lume.

Kassaei si-a inceput cariera in reteaua DDB in 2003, unde a fost Chief Creative Officer si Associate Partner al DDB Germania, pozitie din care a adus o contributie fara precedent creatiei si pozitionarii agentiei pe piata locala. Sub conducere sa la creatie, DDB Germania a ajuns in scurt timp una dintre  cele mai creative agentii din istoria recenta. In 2011, Amir Kassaei a fost numit Worldwide Chief Creative Officer al DDB Worldwide.

Aflat inca in perioada de inscrieri pe parcursul lunii august, London International Awards 2015 va juriza intrarile in concurs in perioada 1-10 octombrie 2015. Castigatorii vor fi anuntati pe data de 10 Noiembrie. mai multe detalii pe site-ul festivalului London International Awards, liaawards.com

Mai mult in Festival


PUBLICITATE: