550 de branduri si lideri mondiali din industria promotionalelor la Corporate Gifts Show 2019
Miercuri, 11 Septembrie 2019

 

Credit: Corporate Gifts Show

Trei expozitii, 550 de branduri locale si internationale si 5 evenimente de amploare – toate in acelasi loc. Intre 9 si 12 octombrie, pavilionul B1 de la Romexpo devine locul in care descoperi cele mai tari idei de comunicare vizuala pentru brandul tau.

AdPlayers. info

Editia din acest an a evenimentului Corporate Gifts Show – targ dedicat industriei de obiecte promotionale - are loc sub umbrela unui concept unic in Romania: “Discover all about visual communication”.

Potrivit organizatorilor, trei expozitii, 550 de branduri locale si internationale si 5 evenimente de amploare – toate in acelasi loc. Intre 9 si 12 octombrie, pavilionul B1 de la Romexpo devine locul in care descoperi cele mai tari idei de comunicare vizuala pentru brandul tau.

La Corporate Gifts Show 2019 si-au dat intalnire lideri mondiali renumiti din industria obiectelor promotionale. Numai la CGS 2019 ai oportunitatea sa descoperi cele mai noi gadgeturi si obiecte promotionale sustenabile prezentate de mari jucatori de talie internationala precum:

Adler –  patru branduri de renume reprezentate la CGS si peste 200 de produse in zeci de culori!

Falk & Ross  va oferi o gama larga de produse provenind de la branduri internationale premium si branduri unice exclusive, toate concepute pentru a raspunde nevoilor variate ale pietei!

Fruit of the Loom – lanseaza cea mai noua colectie la CGS 2019! Faceti cunostinta cu noua colectie “Iconic T”, numai la Corporate Gifts Show, intre 9 si 12 octombrie!

Slodkie Upominki – lider european in publicitate pe dulciuri vine cu produse inovatoare la CGS 2019. Utilizand tehnologie de ultima generatie, Slodkie produce dulciuri publicitare sub forma de gadgeturi comestibile, folosite in campaniile de promovare ale marilor companii din intreaga lume.

In paralel cu expozitiiile Corporate Gifts Show, Print & Sign si Digital Signage Show, are loc si o serie de evenimente conexe de exceptie cu speakeri de top: Conferinta Midocean dedicata tendintelor in advertising si industria promotionalelor, Conferinta Print Your Interior, Conferinta Printex, Conferinta Digital Signage si Intalnirea Asociatiei Tipografilor Transilvania.

Invitatia online la Corporate Gifts Show 2019 poate fi descarcata de pe site-ul giftsshow.ro.

Program vizitare Corporate Gifts Show 2019,

Romexpo, Bucuresti, Pavilion B1

9 – 11 octombrie 2019, intre orele 10:00 – 18:00

12 octombrie 2019, intre orele 10:00 – 16:00

Mai mult in Eveniment


PUBLICITATE: