277 de inscrieri pentru 15.000 de euro. Concursul de arhitectura Imagine Dumbrava Vlasiei, la finalisti
Luni, 02 Aprilie 2018
 

In perioada 1 – 6 aprilie se aleg maximum 10 finalisti ai concursului, ale caror proiecte vor fi prezentate pe site-ul dumbravavlasiei.ro

adplayers.info

Cea de-a doua etapa a concursului Imagine Dumbrava Vlasiei, aceea de inscriere si depunere a proiectelor de arhitectura, s-a incheiat pe 1 aprilie, la ora 23:59. Tinerii arhitecti au intampinat cu multa deschidere si entuziasm aceasta provocare, astfel ca pe site-ul dedicat competitiei, imagine.dumbravavlasiei.ro, au fost 277 de inscrisi, dintre care 90 validati.

Demersul de a sustine tanara generatie de arhitecti care va duce mai departe o viziune contemporana si de bun simt a arhitecturii romanesti va continua cu selectarea celor 10 proiecte finaliste care intra in cursa pentru marele premiu – 15.000 de euro si implementarea proiectului de arhitectura in Dumbrava Vlasiei.

Dupa lansarea oficiala a concursului si startul inscrierilor, tinerii arhitecti doritori sa participe la aceasta competitie au avut ocazia sa faca o vizita in Dumbrava Vlasiei, pentru a descoperi locul unde proiectul imaginat de ei ar putea prinde viata si pentru a se intalni cu cei patru membri ai juriului. De la acestia – Adrian Soare de la Cumulus, Horia Balan de la Dumbrava Vlasiei, Claudiu Guta de la VEP si Adrian Popescu de la Radio Guerrilla, tinerii au aflat detalii pretioase pentru conturarea unui proiect castigator.

In perioada 1 – 6 aprilie se va alege un numar de maximum 10 finalisti ai concursului, ale caror proiecte vor fi prezentate pe site-ul dumbravavlasiei.ro, dar si la Radio Guerrilla. Intre 10 si 27 aprilie vizitatorii site-ului vor avea posibilitatea sa voteze lucrarea preferata. Pe 4 mai, la finalul campaniei publice de promovare a proiectelor finaliste si dupa incheierea votului public, juriul desemneaza lucrarea castigatoare in functie de criteriile de jurizare si de numarul de voturi colectat de la ascultatori.

Dumbrava Vlasiei este un proiect unic pe piata rezidentiala din Romania. Localizat in nordul Bucurestiului, complexul rezidential Dumbrava Vlasiei se intinde pe aproximativ 90 de hectare si va cuprinde 5 sate distincte, conectate de un parc si inconjurate de o padure deasa de stejari. Locul a fost gandit ca o comunitate autonoma, privata, oferind locuitorilor sai toate conditiile pentru a duce un stil de viata sanatos si de inalta calitate, ce pune accentul pe tihna si agrement. In Dumbrava Vlasiei, importante birouri de arhitectura realizeaza proiecte spectaculoase, special concepute pentru acest complex, ce sprijina viziunea unei arhitecturi de exceptie.

Mai mult in Eveniment, 


PUBLICITATE: